Publicitat
Política · 29 d'Abril de 2021. 14:25h.

Illa recorda els "tres fracassos" d'Aragonès

Qüestiona la “credibilitat” del dirigent d’ERC

El líder del PSC, Salvador Illa, durant el ple del Parlament, ha retret a Pere Aragonès que “quan més falta fa a Catalunya un govern amb plena capacitat d'acció, més inoperant, absent i irrellevant és el Govern”. “El que vostè proposa no ha funcionat ni funcionarà. Crec que vostè ja es comença a donar compte i ho sap”, ha afegit.

“Porta tres fracassos consecutius. Primer, l'acord, en posar-se d'acord per substituir el senyor Torra. En segon lloc, la seva primera sessió d'investidura i quatre dies després la seva segona sessió d'investidura”, ha recordat.

Illa ha afirmat que “cada ultimàtum que vostè posa damunt de la taula serveix per restar-li credibilitat. Cada sessió de negociació serveix per ressaltar les seves discrepàncies i els seus desencontres. Porten més de cinc anys governant junts i no saben on volen portar el país”.

Finalment ha demanat al dirigent d’ERC “faci's a un costat, sumi's a una majoria d'esquerres existent en aquesta cambra i deixeu que la construïm i portem endavant el país”.

Aragonès ha replicat que “hi ha una majoria clara en vots i en escons independentista i sembla que vostès, això, ho volen obviar”. “Si vostè té prou suports, presenti’s, perquè a part del seu grup, hi ha algú més que vulgui donar-li suport, senyor Illa? Hi ha algú més?”.

“Vostè és el candidat de el no, de el no a l'independentisme, de el no a que hi hagi una legislatura que es pugui obrir, de el no a la meva candidatura. Però, i el seu? Vostè el que pretén és que nosaltres desertem, vostè el que pretén és que nosaltres renunciem a el mandat de les urnes? Doncs no ho farem”, ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Estefania M.A., Tarragona, 30/04/2021 - 22:54

ens ha sortit crescut el petitó, en definitiva però fum, fum i res de nou.

#3 M Pilar, Barcelona, 29/04/2021 - 17:42

Igual que la Vergés el petit Aragonès fugen d'estudi! Com s'atreveix a dir que Catalunya és la CCAA que més ha aportat a la ciutadania?, i tot allò que ha rebut del Govern Central i encara no s'ha utilitzat, mentre els negocis es veuen abocats al tancament...?

#2 Marcial Heredia, payasos sin fronteras, 29/04/2021 - 16:34

Desertar: abandonar un soldado su ejército sin autorización. Aquí patina. ¿De qué ejército habla el pequeño? ¿acaso esto es la guerra? Esa retórica castrense que usa donde la aprendió ¿pero ha hecho el servicio si no da la talla? Como se van a doblegar si somos su enemigo, que continúe el circo, que salgan más payasos!

#1 Almax, Cat, 29/04/2021 - 15:06

Haurà d'anar a cal sastre , perquè es nota que enyorava els productes de la terra