Publicitat
Política · 6 de Juny de 2018. 20:56h.

Imatges inèdites de Junqueras i Forn a la presó

L’exvicepresident dóna classes i l’exconseller escriu les memòries

Imatges inèdites de Junqueras i Forn a la presó

Oriol Junqueras a Estremera (foto: Ara)

L’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, dóna classes de Filosofia i Història Antiga als reclusos d’Estremera, mentre que l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn, aprofita l’empresonament per escriure les seves memòries, segons informa el diari Ara. El rotatiu ha publicat un vídeo en el que es pot veure el dia a dia dels exconsellers Junqueras, Forn i Romeva.

“A Grècia tenim el naixement de la filosofia dedicada a la física i a les coses naturals i la filosofia dedicada a les coses humanes. Els sofistes són els que es dediquen al saber humà: Protàgores, Gòrgies i d’allà Sòcrates, i d’allà Plató, i d’allà Aristòtil”, explica Junqueras, tal i com mostra l’enregistrament.

L’exconseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva, es veu assegut entre el públic que escolta les explicacions de l’exvicepresident del Govern sobre Històrica clàssica. Segons el rotatiu, Romeva dedica “moltes hores de reflexió per resituar-se personalment".

Per la seva banda, el diari informa que l’exconseller d’Interior “es tanca a la petita biblioteca -una sala de poc més de 20 metres quadrats amb una pissarra i uns quants centenars de llibres- per escriure les seves memòries”. El vídeo també mostra Forn i Junqueras practicant tennis amb altres reclusos.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 08/06/2018 - 00:22

Parece que en el Resort Estremera, se comportan mas que cuando estaban en las generalitats.

#14 Alwix, Bcn, 07/06/2018 - 10:35

Veient els comentaris em reafirmo en l’existència de la maldat humana. Tan de bò el karma us atrapi.

#13 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 07/06/2018 - 10:25

Hombre, hay una diferencia entre la foto del "Pajarito" y su govern entre rejas en 1934, y estos politicos presos de 2018. Pero claro, los de la república bananera de Botswana siguen diciendo que España es como Turquía. Pues hala, ya podeis pedir el traslado, que las carceles turcas son un lujo digno del palacio de Topkapi.

#12 Manuel F., Barcelona, 07/06/2018 - 10:10

Es veuen molt bé i els prova l'estança a Estremera, perquè segons les imatges tenen totes les comoditats que es mereixen i la naturalitat en què es mouen és superior a quan trepitjaven moqueta i anaven en cotxes oficials, cosa que ja tothom notava que no era per ells. Llarga i bona estada tinguin en aquest racó de Castella que els acull

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/06/2018 - 09:48

Pero si sembla un reportatge laudatori per la major gloria de l´abat de Sant Vicenç fet per la productora de l´Antoniu Soler i casualment publicat en exclusiva per un diari, el d´ERC, creat amb diners publics expresament a l´inici del pruses per fer d´ell un irresistible somni humit.

Nomes he trobat a faltar la veu en off de la senyora Rahola.