Publicitat

Els Mossos només detenen quatre persones després dels aldarulls a Barcelona, Girona, Vilafranca i Tarragona

Impunitat total

La nit d'aldarulls a diverses ciutats catalanes amb motiu de les protestes contra l'empresonament del raper Pablo Hasel va acabar amb només quatre persones detingudes, dues a Barcelona i dues més a Girona.

A la capital catalana, grups antisistema van aixecar barricades i provocar incendis al centre de Barcelona, concretament a l'Avinguda Marquès de l'Argentera, sense que els Mossos actuessin. Alguns manifestants també van saquejar un Decathlon i van intentar calar foc en una oficina de La Caixa i a la zona de les Rambles van enfrontar-se amb llançaments d'objectes a agents de la Guàrdia Urbana.

Els Mossos també han detingut dues persones a la ciutat de Girona, per llançament de pedres als agents dels Mossos a la zona de La Copa. La quarta nit de disturbis en les protestes per Hasel ha acabat amb la crema de contenidors a Barcelona, Tarragona i Girona, un intent d'assalt a la comissaria dels Mossos a Vilafranca així com barricades i enfrontaments amb llançament de pedres entre manifestants i policies, i assalt a entitats bancàries a Barcelona i Girona.

48523-66.jpg

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 20/02/2021 - 18:38

En otras ciudades de Francia, Alemania, etc., este tipo de actos termina con más de 200, 300 y 400 detenidos. Aquí dicen que en los próximos días ya los detendrán, que los tienen "fichados".

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 20/02/2021 - 16:23

Catalunya el paraíso terrenal de los antisistema, una especie que no aporta nada, no trabaja, no cotiza, no tributa, ocupan casas, roban la luz y el agua y si hacen algo es trapichear con drogas y estupefacientes diversos, seguir apoyándolos que así iremos perfecto, hacia el éxito mas absoluto.

#10 Anónimo, Bcn, 20/02/2021 - 13:11

Cataluña el paraíso de delincuentes, carteristas, terroristas, y demás calaña humana. Quien va a querer venir de vacaciones o invertir aquí? Ahora mismo nadie. La ruina lazi!!!!

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/02/2021 - 12:21

Insisteixo

Ja ha arribat l´hora d´intervenir els Mossos, destituir al botones del David Madi i enviar al Mariscal Trepero a lluir medaller a la porta del Ritz pels turistes japonesos i posar al front un Coronel de la Guardia Sivil d´una vegada abans de que sigui massa tard

Sense gossos no hi ha rabia. Aixo es de primer d´atinacionalisme.

#9.1 Salambó, Barcelona, 20/02/2021 - 12:40

Estic d'acord. S'hauria de dissoldre els Mossos, repartir-los entre la GC i la PN per tota Espanya, i que la GC asumís el comandament de Catalunya.
S'ha de recordar que els Mossos estan superarmats fins i tot amb armes de guerra, i es calcula que la meitat (7.000) son propers a l'independentisme. Això és un perill, en temps de crisis.

#8 Salambó, Barcelona, 20/02/2021 - 12:09

Estamos a un paso de un enfrentamiento violento muy grave. No sé que forma tendrá, si terrorismo, si guerrilla urbana esporádica, etc. Pero que la situación es gravísima, es claro.
Cuando haya un muerto, uno solo, estallará todo de verdad.
Mossos: CERO AUTORIDAD.