Publicitat
Política · 15 de Març de 2023. 20:36h.

Imputada l'alcaldable de Junts a Reus

També tretze exregidors pel cas Innova

Imputada l'alcaldable de Junts a Reus

El titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus ha tancat la investigació sobre la peça separada del cas Innova corresponent a la creació i el finançament presumptament irregular de l'empresa Shirota.

El magistrat Diego Álvarez de Luna manté com a imputada l'actual alcaldable de Junts a la localitat, María Teresa Pallarès, que va militar durant anys al PSC. També es mantenen a la llista d'investigats l'exalcalde Lluís Miquel Pérez, l'exdirector del grup d'empreses local Innova, Josep Prat, i 16 persones més.

També hi són els exregidors Jordi Bergadà, Àlex Martínez, Eduard Ortiz, Amparo Pont, Daniel Pi, Misericòrdia Dosaigües, Rosa Garrido, Carles Sales, Juan Anton Verge, José Magrazo, Martina Garcia, Ernest París i Pilar Pérez.

Tot i això, ha arxivat la causa respecte a deu investigats. Els investigats estan acusats de delictes contra l?administració pública, de blanqueig de capitals i de malversació de fons públics.

Els catorze regidors imputats van aprovar avalar amb tres milions d'euros Shirota, una empresa mixta publicoprivada dedicada a la investigació nutricional.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Totum rfedvolutum, Ca la Maruja, 16/03/2023 - 11:10

A veure si ho entenc, hi ha una colla de vivales que han estat anys i panys al PSC i ara son de Junts?, què passa? que han vist l'esperit sant i s'han convertit a l'independentisme?, per que el socialisme és mundialista i mai ha estat segregacionista, ans al contrari, la Internacional ho diu ben clar. O son uns cantamanyanes?

#2 La lavativa enmascarada, Lavativopolis, 16/03/2023 - 09:49

Con esa expresión de la cara tan estresada está pidiendo a gritos una lavativa. Hágase !!!!

#1 El rulo carioca, Sarandonga, 15/03/2023 - 21:07

Parece Karmele Marchante con 40 kilos más . Bueno. las dos son separatistas. Debe de haber un molde por ahí.

#1.1 El cocodrilo chino, Can Formiga, 16/03/2023 - 09:27

Debe de ir también al mismo peluquero que la Rahola.

#1.2 El rulo carioca, Sarandonga, 16/03/2023 - 18:58

Si oye, todas llevan el mismo peinado que Marge Simpson. Se lo deben de hacer con una batidora Braun Minipimer.