Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2014. 12:10h.

Imputat un regidor de Plataforma per presumpte tenència d'armes, segons Anglada

Joan Carles Fuentes també va ser cap de llista per Tarragona

Imputat un regidor de Plataforma per presumpte tenència d'armes, segons Anglada

Joan Carles Fuentes

Els episodis de guerra bruta a la ultradretana Plataforma x Catalunya continuen després de l’enfrontament entre el que va ser el seu president, Josep Anglada, i el que és ara el seu successor, Robert Hernando.

La formació va anunciar fa tres dies de l’acceptació a tràmit la querella contra Anglada i la també regidora a Vic Marta Riera per presumpta apropiació indeguda i estafa. El jutge els ha citat a declarar a principis de març.

L’expresident, que ha impulsat un nou partit, ha assegurat per la seva banda que el també regidor a Vic, Joan Carles Fuentes, ha estat imputat pel jutjat d’instrucció número 3 de Vic (Barcelona).

Josep Anglada assegura que és per una suposada tinença, tràfic i dipòsit d'armes, municions o explosius tipificat en els articles 563 i següents del Codi Penal. La presumpta imputació seria conseqüència de la denúncia que va presentar el passat 24 de novembre.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Anònim tarragoní , Valls, 22/12/2014 - 16:49

Només diré que quan el riu sona? És que algo hi ha de veritat. El cert és que estan acabats. Dividits en faccions que encara fan més petit aquest partit.

Es pot estar més o menys d'acord amb Anglada. Però sembla cert que hi ha gent gravacions que provin les intencions criminals d'aquesta gent.

#7 Joana, Barcelona, 21/12/2014 - 12:39

Quina colla de xoriços aquest de Plataforma. Imputen un regidor per tràfic d?armes, i es querellant contra el seu secretari general per temptativa d?homicidi contra Anglada. Tots a la presó.

#6 L'amo del caprici , Vic, 21/12/2014 - 11:38

Angladeitor el pitjor de tot és que potser fins i tot et creus les teves històries de boig, fas pena, deixa de fer el ridícul, estàs acabat t'han fet fora i punt, ningú et vol al partit, no és una qüestió de querelles, és una qüestió de que has perdut, estàs només amb quatre bojos i ho saps

#6.1 Hernanda la loca i culona, Igualada, 21/12/2014 - 13:04

Una història pot ser certa o falsa, però es demostra que és certa, quan hi ha gravacions on es reconeix que volia assassinar a Anglada i el presumpte tràfic d'armes. Us han caçat, per cert, tots sou de Vic? quina casualitat, se sap que ets el malalt d'Igualada.

#5 Pedro , Badia , 21/12/2014 - 11:29

Que magnetismo tiene Anglada con los Xavier Rius que solo le hacen caso ellos...

#4 Pere Estany, Vic, 20/12/2014 - 20:36

Anglada ja tothom et coneix a Vic. Ja no enganyes ningú. PxC ha triunfat i el jutge els hi ha donat la raó en tot. Ets fora del partit, no t´han deixat tornar, t´han fet fora fins i tot del Grup municipal de Vic, i ara per acabar...t´han imputat per presumpte robatori i estafa. I tot lo demés, jeje