Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2018. 18:43h.

Imputen quatre empresaris per la publicitat de l'1-O

El jutge els cita per l’elaboració i distribució de propaganda del referèndum

Imputen quatre empresaris per la publicitat de l'1-O

Publicitat de l'1-O

El jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona ha citat com a investigats quatre empresaris que van fabricar i distribuir publicitat de l’1-O. Els empresaris, que hauran de prestar declaració el proper 7 de març, ja van ser citats a declarar per la Guàrdia Civil pels possibles delictes de desobediència i de malversació.

Els citats com a investigats són responsables de les empreses Buzoneo Directo, Novoprint, Global Solutions i Marc Martí Publicitat, les quals estan relacionades amb l’elaboració i distribució de díptics i fulletons emmarcats en la campanya publicitària que la Generalitat va engegar per publicitar l’1-O.

Els quatre empresaris apareixen als informes de la Guàrdia Civil posteriors als escorcolls que va realitzar quinze dies abans de l’1-O per requisar material relacionat amb el referèndum. Segons l'atestat policial, tots els empresaris van negar-se a donar detalls sobre els pagaments de l’encàrrec. La intenció del magistrat instructor és interrogar-los per esbrinar si l'encàrrec va sortir d'un organisme públic.

Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Jesús, Murcia, 14/02/2018 - 09:34

Yo puse un cartel del 1 de octubre como foto de perfil en mi whatsapp, ¿también a mí me van a encarcelar? Observo que el terrorismo judicial sigue adelante y cada vez más absurdo y falto de argumentos.

#3 Jordi BR, L'H, 14/02/2018 - 01:39

Espanya fa pena, tan vanagloriar-se de la transició, per suicidar la democracia embolicats amb la bandera exactament igual que el Caudillo

#3.1 Jesús, Murcia, 14/02/2018 - 09:30

No se podía esperar otra cosa de una transición orquestada y tutelada por el franquismo.

#2 Mefisto, BARCELONA, 13/02/2018 - 22:39

¿PER QUAN EL ROURES, QUE ELS VA DEIXAR LES SEVES INSTAL.LACIONS PEL REFERÈNDUM?

ÉS EL MÉS PERILLÓS QUE DE TOTS ...

#2.1 Jesús, Murcia, 14/02/2018 - 18:03

#2

¿Acaso es delito dejar que los políticos den ruedas de prensa? Si en el acto no se utilizó en ningún lugar oficial, ¿dónde está el problema? ¿Tambiéne es delito cuando La Sexta, A3 o TeleCinco invitan a un independentista a sus tertulias a defender y difundir el 1 de octubre? ¿Qué ley es la q se vulnera?