Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2010. 14:22h.

Inauguracions a dojo abans de les eleccions

El Govern ha celebrat en un dia fins a sis actes inaugurals

Inauguracions a dojo abans de les eleccions

Montilla, el president de Mercadona i l'alcaldessa d'Abrera col·loquen la primera pedra del centre logístic.

El Govern de la Generalitat està aprofitant els últims mesos de legislatura per fer inauguracions. Només aquest divendres, se n'han produït sis.

El president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, han han inaugurat el nou tram en servei del perllongament de l’L5 entre l’estació existent d’Horta fins a Vall d’Hebron. D’aquesta manera, el Metro arriba fins a nous barris de la ciutat, com ara El Carmel, La Teixonera i El Coll.

El president també ha presidit l’acte de col·locació de la primera pedra del nou Centre Logístic de Mercadona a Abrera. El cap del Govern ha destacat que "Catalunya aspira a esdevenir el hub logístic més important de la Mediterrània".

Per la seva banda, la consellera de Salut, Marina Geli, ha inaugurat la nova sala de parts naturals de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.  Aquesta és la primera sala de les seves característiques a la zona del Barcelonès Nord, que donarà servei a les gestants de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet que vulguin un part assistit de forma natural. Geli també ha inaugurat les noves instal·lacions de recerca aplicada en neurociències de l'Institut Guttmann.

Per la seva part, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha inaugurat el carrer Major i la plaça del Portal de la Pobleta de Bellveí. El Departament ha finançat aquestes obres amb 559.786 euros, el 90% del total, a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya.

Per últim, el secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell, ha inaugurat la rehabilitació del camp d'aviació republicà d'Alfés.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 valeri torres, barcelona, 31/07/2010 - 11:10

Mantilla afanyat a innaugurar coses, que així s'acaba. El proper mes d'octubre els catalans inaugurarem un nou govern basat en la eficacia i en la seriositat, foten fora els ineptes i els aprofitats de les institucions. Independencia.

#3 josep, ., 30/07/2010 - 15:34

Cony Montilla, que poc costa dir bestieses-"Catalunya aspira a esdevenir el hub logístic més important de la Mediterrània" - vaja com Spanair al Prat, bluf, bluf, bluf, tot acaba sent una histèria d'anar posant pasta. Com que no és la d'ells?

#2 kim, hospi, 30/07/2010 - 15:12

Em recorden al PP en el darrer tram de la legislatura. Moltes innauguracions devant d\'unes espectatives dolentes... fum, fum, fum...

#1 Jep, Catalunya, 30/07/2010 - 15:09

S-han oblidat de la inauguració més important: la d-una nova etapa en la política catalana aquesta tardor. Son patètics intentant amagar la seva incapacitat inaugurant a tort i a dret. Només demostren la seva desesperació. Patètics.