Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2010. 12:23h.

Inauguracions en feus electorals

Carod i Ausàs inauguren obres en municipis governats per ERC

Inauguracions en feus electorals

Ausàs, durant la inauguració centre cultural Can Gruart

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, va inaugurar el passat dia 16 les noves piscines municipals de La Secuita acompanyat de l’alcalde del municipi, Eudald Roca; el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, i el representant territorial de l’Esport a Tarragona, Francesc Aguiló.

El nou equipament està format per una piscina de 25 metres de longitud per 12,5 d’amplada i una segona de dimensions més reduïdes (10 x 5 metres), així com un edifici de vestidors.

El vicepresident va destacar que es tracta d’un “acte de justícia i de sentit comú, ja que els quatre pobles de La Secuita eren dels únics de Catalunya que no comptaven amb piscina municipal”. “Era una assignatura pendent” que la Generalitat ha fet realitat aquesta legislatura a través del Pla director d’instal·lacions i equipaments esportius de Catalunya (PIEC), que “permet que els municipis disposin d’instal·lacions bàsiques on practicar l’esport de base”.

Carod va 'vendre' també que el nou equipament és “el resultat d’un treball magnífic de col·laboració, amb l’esforç econòmic de l’Ajuntament i la Generalitat”, que ha finançat part de la instal·lació a través del Consell Català de l’Esport. L’alcalde de La Secuita, Eudald Roca, d'Esquerra, va afirmar per la seva banda que “la nova piscina és l’inici de la futura zona esportiva” que tindrà el municipi, “perquè l’esport i el lleure formen part del benestar de la ciutadania”.

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, també ha aprofitat aquest estiu per inaugurar obres, finançades pel Departament de Governació, en municipis governats per Esquerra. El 30 de juiol va inaugurar el Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix (Gironès), un edifici de tres plantes amb una superfície construïda total de 1.082 metres quadrats.
 
Aquest nou equipament, amb un pressupost de més de 2 milions d’euros està finançat pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 650.000 euros, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya, PUOSC. Per la seva banda, el departament de Política Territorial i Obres Públiques hi ha aportat 150.000 euros, i la Diputació de Girona, hi han invertit 360.000 euros més. L'alcalde és Enric Vilert, d'Esquerra, que també és el president de la Diputació de Girona.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 26/08/2010 - 16:34

El Casal,16,20 h.-Sr.JoanMartí,miri per aquí al Bages i Bergadá es van fer obres en pobles (piscines,Casals,etc.) on no governava CiU..Quina casualitat.Aquí abax es diferent..,clar.Pro si recordem els temas eólics, (els molins de vent.),enten oi...?

#3 víctor, bcn, 26/08/2010 - 15:28

Van millorant. Amb una mica més de pràctica semblaran en Franco quan es dedicava a fer inauguracions per fer-se estimar pel poble massacrat. Si més no, això de massacrar al poble ja ho tenen en comú.

#2 Alberto, Barcelona, 26/08/2010 - 14:58

Diuen que són diferents de la resta del espanyols... I són tan espanyols com la resta de politics espanyols: al estil de'n Franco, inaugurant pantans i obres vàries...

#1 JoanMarti, Abrera, 26/08/2010 - 13:08

Ningu recorda els pobles que van estar castigats per no ser de Ciu durant els maravellosos 23 anys de govern de Ciu amb Psoe o PP segons els convenia. Cal aprofitar el moment per si tornen aquells anys tan foscos.