Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2017. 19:23h.

Incertesa sobre la DUI

Carme Forcadell assegura que “no hem decidit encara que farem”

Incertesa sobre la DUI

Carme Forcadell

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha evitat aclarir si es convocarà el ple del proper dilluns, que el TC ha suspès, i en el qual el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, havia de tractar els efectes del referèndum de l’1-O. “No hem decidit encara el que farem. Estem analitzant la interlocutòria”, ha assegurat en declaracions al mitjans de comunicació des de la cambra catalana.

Forcadell, però, ha assegurat que “defensarem la sobirania del Parlament” i ha afegit que “no permetrem que entri la censura”. “Continuarem treballant perquè en aquest Parlament es pugui parlar absolutament de tot”, ha manifestat la presidenta de la cambra, alhora que ha defensat la “llibertat d’expressió i el dret d’iniciativa de tots els diputats”.

Respecte la suspensió del TC, que ha qualificat d’“insòlita i d’extrema gravetat”, Forcadell ha manifestat que la decisió de l'Alt Tribunal constata la “incapacitat del Govern espanyol de resoldre els problemes polítics”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 Blop, Bcn, 06/10/2017 - 14:37

Dilluns heu de fer un país nou i encara no heu decidit? Sembla tot una mica improvisat no ? No sabeu ón aneu i no cal que ens arrosegueu a la resta.

#17 pepe.----, andorra, 06/10/2017 - 13:52

coc, coc, coc, coc, coc.....Gallinas, bocachanclas, cobardes, sin coraje, sin valor....Solo boquilla y cobrar un estratosferico sueldo a costa de la pobre clase media q cada vez es menos media gracias a personas como Forcadell.....Aunque hoy lo duro es ser separata y darte cuenta de q te han estado tomando el pelo durante años....Ajo y Agua...

#16 botifler1914, Sinitaca, 06/10/2017 - 10:30

Muy buena Carmen, no hemos decidido todavía, primero hemos de curarnos las diarrea.

#15 Martín Martínez Mart, Barcelona, 06/10/2017 - 08:49

Molts estem cansats d'aquesta senyora.
La presidenta del parlament que els dies 6 i 7 de setembre, va iniciar la secessió, trencar la legalitat, sense la base social suficient. Obligant l'estat a reaccionar!.

#14 Alejandro, Barcelona, 06/10/2017 - 08:21

Carmen, hija, o te han maquillado como una pepa, o te has hecho un estiramiento. Ayer te vi con una cara nueva, hija con lo que cobras te lo puedes permitir, dichosa tú. No, si lo entiendo, ahora al ser imputada vas a salir en todas las TV del mundo y quieres que te vean lozana y con carita de monja, vale, pero el maquillaje no lo tapa todo, reina.