Publicitat
Política · 21 de Maig de 2018. 19:09h.

Incident al Maresme per les creus grogues

Sobiranistes repliquen amb crits de "puta Espanya" i denuncien l'agressió a un home de 82 anys

Una vintena de persones, la majoria d'elles encaputxades, han retirat unes creus que els CDR havien col·locat a la platja de Canet de Mar per reclamar la llibertat dels dirigents independentistes empresonats.

L'acció ha provocat el rebuig d'alguns membres dels CDR, que els han recriminat que se les emportessin, els han insultat i els han gravat amb telèfons mòbils.

10807-fotoportada.jpg

Els CDR han increpat al grup d'encaputxats a crits de "fastigosos", "puta Espanya", "fills de la gran puta", "covards" i "Espanya de merda". Una dona també els hi ha recriminat que anessin amb la cara tapada: "que valents amb la cara tapada".

Les persones que han enretirat les creus han respost als insults dient: "ja està el treball fet".  Segons més tard, s'han produït moments de tensió quan alguns veïns s'han enfrontat als encaputxats.

fofoadins2.jpg

L'enfrontament ha acabat amb tres persones ferides, entre les quals es trobaria un regidor de la CUP de la localitat, Marc Giménez. El regidor, en declaracions a TV3, ha assegurat que "ens han agredit mentre intentàvem impedir que s'emportessin les creus". Giménez ha denunciat que l'han tirat a terra i li han propinat puntades de peu.

Una dona i un home de 82 anys també han resultat agredits pels encaputxats a cops amb les creus de fusta que s'havien emportat poc abans.

fofoadins.jpg

A les 21.00 hores s'ha convocat una concentració davant de l'ajuntament per tal de protestar contra l'agressió.

Moment de tensió a la platja
Publicitat
Publicitat

158 Comentaris

Publicitat
#76 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU LI FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT BONS POLITICS I UNA BONA POLICIA LOCAL U BONA GENT AL BARRI DELS ESTALVIS , ELS ENCAPUTXATS DONEN LA RAÓ A QUIM TORRA ELS ESPANYOLS SON UNS BESTIAS ANIMALS U DEMOSTREN EN, 22/05/2018 - 23:30

SE Que lo que voi a decir no gustara a muchos pero es la pura verdad ELS ENCAPUTXATS DE CANET DE MAR ,Acaban de DAR LA RAZON A QUIM TORRA El President que SI ES VERITAT JA ALGUNS ESPANYOLS QUE SI SON UNS BESTIAS I PITJOR QUE ANIMALS Son Fets NO Paraules ELS FETS DE CANET DE MAR Demostra que si ja Besties entre els ESPANYOLS

#76.1 pepe, andorra, 24/05/2018 - 12:07

si, a los de la rosa blanca tambien les dedicaban parecidos epitetos. Lo q paso alli no fue mas q una encerrona, una emboscada del separatismo para conseguir identificar a los segadores y asi ponerlos en la picota de los CDR. Q despues la propaganda haga de las suyas es lo normal. A mi lo q me demuestra es la maldad del separatismo.

#75 Blop, Bcn, 22/05/2018 - 18:27

Vaja com manipulen per variar els indepes!. No es diurà Torrecillas aquest Sr.? L'han agredit sexualment també?

#74 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 22/05/2018 - 17:41

A: La playa es de todos, y hacer uso partidista del espacio público es ilegal e inmoral.
B: Toda la violencia es condenable: Física y psicológica (intimidaciones y grabaciones en "manada").
C: A quien alega agresiones al "pacífico" octogenario: Ver video completo (está en todas partes). Ni es pacífico ni le agrede nadie.

#StopTorracism

#73 happy, bcn, 22/05/2018 - 17:06

ostres canvieu l'estètica...això és molt lleig...i quan la platja es a petar molesta....Sincerament torneu als llacets

#72 happy, bcn, 22/05/2018 - 17:05

ostres canvieu l'estètica...això és molt lleig...i quan la platja es a petar molesta....Sincerament torneu als llacets