Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2010. 09:01h.

Incident de Laporta amb un directiu del Barça

Topen enmig de Francesc Macià mentre era entrevistat per l'Avui

Incident de Laporta amb un directiu del Barça

Laporta, amb la periodista

El president de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, va ser entrevistat per Mar Jiménez en el cicle de reportatges que l'Avui ofereix amb els diferents candidats a presidir la Generalitat.

Durant una passejada per la plaça Francesc Macià, Laporta va topar amb el directiu del Barça, Toni Freixa -tal i com ha aclarit Jordi Basté a El món a RAC1-, malgrat que les imatges no aclareixen si ho va fer expressament.

Laporta es va disculpar amb un "perdona, hem xocat", però sembla que Freixa no s'ho va prendre gaire bé. Mentre Mar Jiménez preguntava "qui és aquest?", tots dos s'aturaven i encetaven una petita discussió enmig de la plaça, fins que finalment Laporta 'engegava' Freixa.

L'edició de paper de l'Avui explica, en el peu de fotografia, "estrany moviment de peus i l'home que passa pel costat de Laporta de poc que no cau. Laporta li ha fet la traveta? Pilotes fora: Laporta no em diu que és Toni Freixa, portaveu del Barça. Què ha passat entre ells?"

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 Independentista desacomplexat, Sabadell, 05/11/2010 - 14:08

Gandhi «Primer t'ignoren, després se'n riuen, després t'ataquen i finalment, guanyes»
VOTARÉ REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA, SERÀ LA GRAN SORPRESA DEL 28N.

#63 Ciudadanista, Barcelona, 04/11/2010 - 19:06

Presume de Barça,pero los directivos actuales no le saludan ni cuando chocan con él en la calle.Le jode la marrana a Carretero, y luego lo cita por sus exageradas palabras sobre la importancia de dirigir ese club de fútbol.Vaya elemento,tal vez serviría para una república bananera o exsoviética.

#62 Roser, Barcelona, 04/11/2010 - 12:32

Es Laporta quien dijo pasear por determinada calle ( esta grabado al principio de este video ), Quizas Laporta sabia que por esta calle, vive, trabaja o circula Freixa habitualmente a esas horas , no lo se, vi el video completo donde Laport indica donde pueden pasear mientras le hacen la entrevista

#61 XAVI, Barceloa, 04/11/2010 - 12:12

Es pot saber que hi feia el portaveu del Barça en mig de la entrevista? Es el mateix paio que va impulsar la moció de censura aconsellant a Oriol Giralt. L'he escoltat per ràdio fa un parell d'anys i és un autèntic maleducat quan l'apretes una mica.

#60 luis, barcelona, 04/11/2010 - 12:09

Se puede saber que hacía el señor Freixa portavoz metido de golpe y porrazo en la entrevista a laporta por la calle. Este señor no estaba en el equipo que presento Sandro a las elecciones pero lo puso nada más ganar ya que era el amigo del que puso la moción de censura (Oriol Giral) a Laporta...