Publicitat
Política · 10 de Març de 2013. 20:58h.

Incident de NNGG amb un periodista del diari Ara

El portaveu de l'organització juvenil compara Cristian Segura amb un "espia de Método 3"

Incident de NNGG amb un periodista del diari Ara

Camacho i Millo, amb els dirigents de NNGG, a l'acte de Girona de dissabte

Al president de Noves Generacions (NNGG) i secretari de comunicació de l'organització juvenil no li ha agradat la contracrònica de Cristian Segura al diari Ara, sobre el V Campus dels joves del PP que es va fer dissabte a Girona.

Escribano, a través del twitter, li ha etzibat a l'escriptor: "Quina pena de gent amb massa temps lliure, que critica i espia els qui no pensen com ell. Et felicito, fill". També li ha preguntat si "et paguen per ser un "valent" espia? Això és el periodisme per a tu? Si vols escoltar acudits, i no tens amics, demana-ho".

"Cert. Conec molts periodistes que no es mereixen aquest nom. Ho deia per tu, potser t'ho passaries millor a Método 3 que a l'Ara", ha reblat el dirigent de Noves Generacions.

Per la seva, Segura, també a través de la xarxa, li ha recordat a Escribano que "si estàs en una sala amb 25 periodistes, i dius bajanades, passa això. Almenys estigues content que no van dir res de corrupció". "És un acte públic convocat pel PP, obert als mitjans. Les reunions de contingut eren tancades", ha indicat.

L'articulista ha remarcat que: "1, jo anava amb acreditació. 2, la meva feina és observar i escoltar. 3, tu no m'has d'ensenyar què és periodisme". Alhora, l'escriptor ha assenyalat, quan Escribano ha qüestionat si era periodista, que "i em paguen per fer-ho! És terrible. I ho faig amb tots els partits! i fins ara ningú no m'havia 'plorat'. Gràcies".

"Madureu. Els vostres diputats, al Parlament per exemple, saben que no han de dir parides si hi ha premsa", ha afegit. "És que jo faig contracròniques. La peça 'informativa' l'ha fet un altre", ha insistit.

Segura (Barcelona, 1978) ha escrit durant 16 anys per a diaris de Barcelona i Madrid, entre ells El País, Avui, Mundo Deportivo i Ara. Entre els anys 2003 i 2010 va exercir el periodisme a Berlín i Pequín. Com a escriptor, la seva primera novel·la, El cau del conill, va ser guardonada amb el Premi Josep Pla 2011 de narrativa.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Tiu Sam , Sants, 10/03/2013 - 22:00

No cal dir que l'imatge de militant de Noves no es la del tal Ignacio.

#2.1 Tomppa, Sabadell, 11/03/2013 - 08:21

Feixisme i cultura d'imperialisme es passa dels pares als nens ... res nou a planeta.

#1 nepeta , el ràdio dels Mortadelo i Filemón, 10/03/2013 - 21:00

pep de manresa, no vadis que et caurà un puro per no protegir la Camacho, canvi i tallo.