Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2011. 10:02h.

Incident de Pajín en un restaurant de luxe

Abandona el local després de ser increpada per una comensal

Incident de Pajín en un restaurant de luxe

Pajín, en una imatge d'arxiu

La ministra de Sanitat, Leire Pajín, va viure un incident al restaurant de luxe Horcher, segons informa La Gaceta. La ministra, que es trobava menjant al costat de dos acompanyants, va ser increpada per una comensal que la va increpar per ser socialista i anar a restaurants de cinc forquilles "a compte del sou que li paguem tots els espanyols ".

Aquesta ciutadana li va recordar, en veu alta, el discurs socialista, "les retallades socials" del Govern i els cinc milions d'aturats, moment en que Pajín, que s'havia aixecat del seu seient per atendre les paraules de la seva interlocutora, va estar a punt d'ensopegar.

Els escortes de Pajín van sol.licitar a la comensal i als seus acompanyants que s'identifiquessin, però aquests es van negar al·legant no haver comès cap delicte. Finalment, després d'atendre les explicacions dels guardaespatlles, la ministra va decidir abandonar Horcher sense acabar-se el segon plat.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 José-Tomás Cruz Varela, MALAGA, 25/02/2011 - 20:36

Seria muy importante se aclarara la confusión existente sobre tal noticia. Según el Ministerio de Sanidad y el propio restaurante no almorzó en dicho establecimiento..¿En que quedamos?

#30 Pajin Lover, Granollers, 24/02/2011 - 12:00

Ai pobreta, la Pajin! Quina sorpresa que no sigui ben rebuda en un restaurant de luxe... juasjuas
Felix--> Em sembla que Horcher no era socialista sino "socio-listo"...

#29 LM, BCN, 23/02/2011 - 09:48

Ens estem passant amb les critiques a tot! Una cosa es criticar a la ministra per no gestionar be la seva cartera i l'altra pel simple fet d'estar en aquell restaurant. I els empresaris que van cada dia a rest. de luxe mentre baixen el sou o fan fora als seus treballadors! Tanquem els rest. de luxe!

#28 Roser Egea Domenech, Barcelona, 22/02/2011 - 13:46

Trobo bé que la persona increpés a la Sra. Ministra. Peró segur que aquesta persona no era un sisple ciudatat. Perqué els pobres treballadors no poden anar aquets llocs. Com molt ha un pans.

#27 PXC DICE QUE HAY QUE EXPULSAR A TODOS LOS ILEGALES, BCN CIUDAD DE LA LANA, 22/02/2011 - 13:27

EN UN PAIS DE TIOS COBARDONES----INCLUIDOS LOS CATETOS NACIONALISTAS-- SIEMPRE HAN SIDO LAS MUJERES LAS QUE HAN TIRAO P´LANTE .ME ACUERDO HACE 60 AÑOS ,CUANDO LOS TIOS SALIAN DE LAS TABERNAS Y SE LIAVAN A NAVAJADOS Y EN LA HUELGA DE TRANVIAS DE BARCELONA AÑOS 50. VIVA EL GANADO LANAR!!!!!!