Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2020. 11:05h.

Incident d'Eduard Pujol a la comissió de control de la CCMA

El president l'ha de tallar fins a cinc vegades

El president de la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), David Mejía, li ha hagut de tancar el micro al diputat de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, després d'advertir-lo cinc vegades que se li havia "acabat el temps" d'intervenció.

Pujol ha demanat la paraula a Mejía, per replicar el diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, per una al·lusió directa sobre la seva intervenció en el ple sobre la inhabilitació de Quim Torra, i ha exposat que "el senyor Blanco hauria de saber que m'agrada ser punyent, però sempre correcte".

Pujol ha defensat que va equiparar Espanya amb un escorpí perquè defenso que els debats incorporin expressions, ironies, riquesa i recursos, també els recursos d'una faula. "Veig que rasca, senyal que va picar i m'agradaria llegir el que vaig dir", ha afegit.

Quan ha començat a llegir el que havia dit en el ple, David Mejía l'ha advertit que "se li acaba el tems" i li ha recordat que "tenia trenta segons". Tots dos han entrat en una discussió i el president de la comissió li ha hagut d'advertir quatre vegades més que se li havia acabat el temps i, finalment, li ha tancat el micro perquè el diputat de JxCat seguia parlant.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 Lolo, Barcelona, 03/10/2020 - 05:42

Es jodido probar tu propia medicina, eh Eduard Pujol?

#17 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/10/2020 - 23:57

Si Pujol ve a España como un escorpión, y estos animales se alimentan de insectos y arañas, tendría que aclarar como ve a Catalunya ¡Ojo con los insecticidas, Pujol!

#16 Sergi, Bcn, 02/10/2020 - 22:58

En ocasiones veo patinetes...

#15 Ojotuerto, Calafell.tab, 02/10/2020 - 21:03

Unos de los mayores patrocinadores del Barsa es una empresa Turca. Y andar haciendo comparaciones "Supremacistes i racistes" con Turkia no debe ayudar al Barsa. Pero jugar con lo ajeno y forrarse con lo vitalicio es lo que hacen los currantes de la industria política. Y la autogestió de su lugar en les llistes... ...

#14 Benet S., Barcelona, 02/10/2020 - 19:48

Aquest energumen, primari i amb una vanitat de sobresurt de qualsevol normalitat, només serveix per actuar amb teatralitat que es l'unica condició que s'els exigeix a tot element que vulgui formar part de la banda dels sediciosos que han portat aquest pais a lluir la vergonya mes suprema en vuitanta anys d'historia. Patetics i mediocres.