Publicitat
Política · 20 de Maig de 2009. 20:50h.

Incident entre diputats de Ciutadans

Domingo crida l'atenció a Rivera durant el ple

La tensió a Ciutadans entre l'encara president del grup, Albert Rivera, i els dos diputats crítics, José Domingo i Antonio Robles, s'ha pogut palpar al ple del Parlament durant una proposició de la formació per a ampliar l'edat per als bombers de la Generalitat. La iniciativa, que finalment ha estat retirada, ha estat presentada per primer cop per Domingo.

El diputat no ha estalviat les indirectes en pujar a la tribuna: "Es para mí un verdadero honor presentar la primera iniciativa legislativa que ha formulado en esta legislatura el Grupo Mixto". A més, ha preferit parlar de "Grupo Mixto" en comptes d'esmentar directament el partit.

Però en un moment de la seva intervenció, com es pot veure al vídeo, ha cridat fins i tot l'atenció a Rivera: "Lamento que el presidente de mi grupo no me esté prestando atención", el que ha sorprès als diputats que eren a l'hemicicle. Després de l'incident, Rivera ha declarat a e-notícies que només "estava parlant amb l'altre diputat del nostre grup que és el senyor Robles".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Víctor, Mollet, 21/05/2009 - 21:20

Una mostra de que és el nacionalisme espanyol i dels ja es veia venir des del primer dia. Aquests ja s'han pujat a una altra moto.
A més té la barra de dir que no han fet res, això és un frau als " " que els voten?

#26 Ramon, Lleida, 21/05/2009 - 20:00

El que poden fer uns mindundis per anar e cotxe oficial. El cotxe ofucial del Parlament destinat a Ciutadans a fet mes del doble de kilometres que el que ve despres dels caps de partit. Els hi queda poc per tornar a fer fotocopies.

#25 Esther, Barcelona, 21/05/2009 - 19:40

El único tránsfuga es el NIÑO que ha cambiado de camisa por 20 monedas de plata como un Judas cualquiera. Pero al tiempo, las Europeas serán la muerte de la cúpula de C´s y las autonómicas su entierro. Los único que se salva de C´s es lla militan

#24 Esther, Barcelona, 21/05/2009 - 19:35

Lo único que valía de C´s se va es una pena que quien ha luchado más de 15 años contra el nazionalismo y quien ha creado el moviento y el Partido deba de dejarlo a 4 niñatos que se han apoderado del partido, que no del PROYECTO NO NACIONALISTA.

#23 Carme, BCN, 21/05/2009 - 18:48

De diputados críticos nada, son dos tránsfugas.