Publicitat
Política · 20 de Gener de 2020. 09:21h.

Incitació a la violència

Santiago Espot: "L'Estat català també podria matar per defensar-se"

Incitació a la violència

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha penjat un vídeo a Twitter on assegura que "no existeixen els Estats pacifistes" i que un futur Estat català "també podria matar per defensar-se". "Estem preparats per acceptar aquesta realitat? Si no és així sempre serem espanyols. Quina desgràcia!", sentencia.

Espot exposa que "els estats, sigui el que sigui, no tenen gaire bona premsa. Els estats controlen, persegueixen, peguen, multen, jutgen amb duresa, empresonen i, fins i tot, maten si ho consideren necessari". En aquest sentit, afirma que "fundar un Estat català vol dir acceptar que aquest estat també pot fer allò que faran els altres".

Finalment, el dirigent independentista lamenta que "els catalans ens passem la vida combatent el poder en lloc d'assaltar-lo, que és el que hauríem de fer". "La nostra mentalitat és la del resistent, i no la del governant", critica.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#50 Polloloco, Tabarnia, 21/01/2020 - 13:13

Yo creo que este tío es del CNI

#49 pepe, andorra, 21/01/2020 - 12:42

este esta buscando q le coloquen alguna nomina en algún pesebre y anda el pobre desesperado q ya no sabe q decir...... Y digo yo q el Soler podría colocarlo en su productora aunque solo fuese a buscar los cafes, q al menos estaría callado y no diría estas barbaridades propias de un desesperado en el paro.

#48 Purria Separata, Mollerussa, 21/01/2020 - 12:17

Vamos, que el pavo este se queja de que el Estado les haga a ellos una milésima parte de lo que ellos estarían dispuestos a hacerles a otros si pudiesen.

#47 Agustino, Barcelona, 21/01/2020 - 10:54

Con este mindundi nos lo vamos a pasar bien en un futuro no muy lejano.

#46 Alejandro, Villadecans, 21/01/2020 - 08:28

El caso no es si estas dispuesto a matar, que en tu caso no tengo ninguna duda que lo estas, es si estas dispuesto a morir, que ya de eso no te veo ya tan capaz, tu eres mas de mandar a otros a quemueran y tu llevarte el premio o salir por patas, lkamando asesino a un estado que se defienda de quien mata