Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2020. 20:07h.

Incitació al boicot

Paluzie proposa decidir "quina companyia de llum i gas triem"

Incitació al boicot

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, ha fet una crida a consumir empreses alineades amb el procés sobiranista durant la seva intervenció en l'acte central de l'ANC en motiu de la Diada que ha tingut lloc aquest divendres a Barcelona.

"L'autodeterminació comença en cadascú de nosaltres, quan decidim què consumim, quina companyia de llum i gas triem, amb quin banc operem o amb qui ens assegurem" ha manifestat Paluzie, en la mateixa línia de la campanya que l'ANC va engegar incentivant el consum a empreses 'indepes'.

"Quan decidim qui votem, allà on tenim poder per fer-ho: cambres de comerç, col·legis professionals o associacions de veïns. Quan decidim sindicar-nos si som treballadors o associar-nos si som empreses" ha apuntat.

La presidenta de l'entitat independentista, a més, ha titllat l'Agència Tributària espanyola d'"administració colonial" i ha anunciat "una campanya de sobirania fiscal" per "pagar els nostres impostos a la Generalitat de Catalunya".

"Quan decidim quina és l'autoritat a la qual reconeixem el dret de recaptar els impostos que genera el nostre esforç, i no, no ha de ser aquesta agència tributària que és una administració colonial, és demostració del poder de l'Estat espanyol a Catalunya, el mateix poder que ens jutja i ens condemna per organitzar un referèndum o per manifestar-nos i també ens espolia" ha dit.

"Des de les properes setmanes engegarem una campanya de sobirania fiscal, pagant els nostres impostos a la Generalitat de Catalunya" ha anunciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Vigatano, Vic, 12/09/2020 - 17:12

Uhhhhhhhh, hablamos de un mercado de 1.000.000 de consumidores? 1.500.000 como mucho? Si es que se creen el centro del universo....

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 12/09/2020 - 16:56

I tant que decidim, per aixo ja no veig mai TV3 ni escolto mai CatRadio o RAC1, evident.

#10 JORDI MARTINEZ LOPEZ, L'H, CAT, 12/09/2020 - 11:58

Jo compro sempre al BONPREU, perquè són dels nostres (mai al Mercadona, Carrefour o Lidl)

El meu cotxe es SEAT perquè és una empresa catalana que produeix a Catalunya, mai compraria Renaults fabricats a Valladolid

El meu banc és Caixa d'Enginyers (mai CaixaBank o Sabadell, encara que siguin Valencians i per tant dels Països Catalans)

#10.1 Neferu, Barcelona, 12/09/2020 - 14:19

Pues fíjate Jordi, qué diferencia hay entre tu ética y la mía: Yo soy constitucionalista, o sea, persona que respeta las leyes, y compraba y sigo comprando el aceite a una Cooperativa de Cerviá; el vino y el cava a la Agrupacio Viticultors Artesanals, Maset. y ¿ sabes por qué ? porque el fanatismo no forma parte de mi ética. En la tuya, SÍ

#10.3 Murciano, Caravaca, 12/09/2020 - 14:39

Sociedad ESPAÑOLA de Automóviles y Turismos.
¿Serious, George?

#10.4 Vigatano, Vic, 12/09/2020 - 17:13

Por favor, pase por el catalanizador de cognoms...

#9 Omar Al Traqtoriani, Khalifat de Qatarlunyistán, 12/09/2020 - 11:22

Consum, patronal, sindicats, .. això està molt bé però el que li falta al moviment és una nova religió. Afortunadament la comunitat de creients en l'Islam i l'independentisme ja estem col·laborant i apropant posicions. Per cert, l'Elisenda haurà de cedir el càrrec a un home. Però no et preocupis, et faig lloc al meu harem.
Allah uh akbar

#8 Purria lazi, Mollerussa, 12/09/2020 - 09:42

¿Hay alguna marca de coches independentista?
Lo digo porque me da pereza desplazarme en burro, aunque sea catalán.