Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2010. 14:25h.

Incomoditat al PSC amb els seus regidors a Vic

Collboni: "ens incomoda que els quatre regidors segueixin a l'ajuntament" liderat per CiU

Incomoditat al PSC amb els seus regidors a Vic

Collboni, en la primera reunió com a director de campanya

El director de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha reconegut la "incomoditat" del seu partit pel fet que els seus quatre regidors a l'Ajuntament de Vic (Osona) es mantinguin en el govern municipal liderat per CiU.

"Ens provoca una certa incomoditat que els quatre regidors del PSC segueixin a l'ajuntament, però també hem d'entendre que cada municipi té una lògica pròpia, té una construcció de les majories i minories pròpies. Hem de donar un cert temps perquè es produeixin els canvis que s'hagin de produir", ha dit Collboni, en declaracions a Catalunya Informació.

Després que l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, hagi promès informar la Delegació del Govern a Catalunya sobre els immigrants sense papers empadronats al seu municipi, Collboni ha admès que l'Ajuntament de Vic "no és l'escenari millor" per al PSC.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 rafaeL, martorell, 19/04/2010 - 16:42

Jauma porque entonces no se van del equipo de gobierno, doble moral o no?

#1 Pepeillo, Barcelona, 18/04/2010 - 17:59

incomodes per tocarde peus a terra i fer les coses com deu mana. Kins kollons..Vinga feu demagogia i comenceu a dir com fa un temps PAPERS PER A TOTHOM. El votant no integrat del PSOE ,que es molt, esta tip de inmigracio. Molt votant dAnglada esPSOE