Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2013. 15:46h.

Independència a canvi de donar suport a Madrid 2020

Espot impulsa una campanya de "tensió" per impedir els Jocs Olímpics a la capital de l'Estat

Diverses organitzacions independentistes encetaran una campanya virtual adreçada a boicotejar la candidatura de Madrid als Jocs Olímpics del 2020. L'objectiu és "fer veure al Comitè Olímpic Internacional (COI) que la capital d’un Estat que nega els drets democràtics i nacionals dels catalans no pot acollir mai un esdeveniment de fraternitat universal com ho són uns Jocs Olímpics".

En aquest sentit, el líder de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha manifestat en roda premsa que "no ens tremolarà el pols a l'hora de plantar cara amb totes les conseqüències". Espot ha apuntat que "la majoria de la nostra societat i dels nostres representants politics actuen de forma escrupolosament democràtica".

"Davant d'això se'ns neguen els nostres drets, i ens acusen en moltes ocasions de feixistes i nazis", ha afegit. Per Santiago Espot "ara toca respondre fermament, amb dignitat i coratge", motiu pel qual "convidem als nostres compatriotes a sumar-se a aquesta iniciativa popular".

El també dirigent de SI considera que "hi ha moments en els quals algú s'ha d´enfrontar a algú, hi haurá tensió i moments dificils, un procés de secesió no es fa al pas de la musica celestial", ha advertit.

Espot creu que "amb un govern corrupte, una familia reial corrupta, una classe politica desacreditada i una imatge internacional per terra és una bogeria que acolleixi un esdeveniment com els Jocs Olimpics”.

Veure manifest

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#40 artur, mas-turbador, 20/07/2013 - 19:12

hay que se hijodeputa..

#38 Papaluna, Barcelona, 19/07/2013 - 23:09

Tinc un dubte: vaig escriure un comentari que no ha sortit. I vaig escriure: "Una vegada més em censureu els meus comentaris. No us agraden les veritats incòmodes que expresso sobre aquest tòxic personatge?" i he rebut 11 'respostes positives'. És que els agrada que em censurin o em recolzen? NPI

#38.1 narcisa, censura rima amb democratadura, jajjs, 20/07/2013 - 12:23

el papà de la Lluna és tan ruc que es deu pensar que és l'únic que el censuren, jajjs.

#37 Santiago, Mataró, 19/07/2013 - 19:45

Ojo con crear tensió, Sr Calli, Calli, que las tensiones cuando destensan son como los tsunamis, que primero se llevan el agua y luego sacuden de lo lindo. Vete con ojo y no amenaces tanto con maldades y estupideces, que puede ser que te salga el tiro por la culata, Sr Calli. Vaya esperpento de tío.

#36 ccc, bcn, 19/07/2013 - 17:30

respecte de la tensió, alguns confonen la opinió contraria amb una agresió. Però crec q ens deixaràn marxar tranquil·lament però això ens sortirà car

#35 BEJOTA, bcn, 19/07/2013 - 14:15

Els pobres d'esperit,mai escriurán una página a la história.A Catalunya ,n'hi han molts.