Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2020. 20:17h.

Independència aparcada

El Govern ajorna la “batalla política”

El Govern ha ajornat la “batalla política” amb l'Estat espanyol per la independència perquè la prioritat es combatre el coronavirus i gestionar el desconfinament amb mesures per “evitar un possible rebrot de la malaltia que portaria unes conseqüències molt més greus”.

Preguntada per si “hi tenen confiança” en el Govern espanyol, la portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, ha assegurat que “això no va ni d'una batalla política, ni entre partits ni entre governs ni entre Administracions”.

“Aquí del que es tracta és de trobar la millor solució per dur a terme aquest desconfinament”, ha afegit Budó, alhora que ha defensat que “la millor manera de dur-lo a terme serà analitzant territori per territori i que cada territori pugui gestionar aquelles mesures que faran possible aquest desconfinament”.

El president de la Generaliat, Quim Torra, ja va descartar en roda de premsa el passat 12 d'abril “desbordar” els límits legals establerts pel decret d'estat d'alarma. “Jo sé les competències que tinc, i totes les competències que tinc les exerciré”, va afirmar.

Quim Torra, Meritxell Budó i Artur Mas, a l'acte de Perpinyà
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 02/05/2020 - 14:34

Otra andanada de tópicos. Apacienta mis ovejas.

#3 Recaredo, Bcn, 21/04/2020 - 10:35

Los de la foto tendrán que ser juzgado alguna vez por racistas, supremacistas, fascistas y ladrones

#2 Cajonacona, Barcelona, 21/04/2020 - 01:44

Estan agazapados en las cloacas a la espera de volver a atacar . Solo espero que algunos de los que los apoyaban se den cuenta de quien eran en realidad. Esta crisis ha dejado ver su verdad. Les importa una mierda que muera gente, indepens o no. tomad nota los del lacito a vuestros idolos vuestras familias y vosotros solo sois peones en su juego.

#1 electra, Barcelona, 20/04/2020 - 21:45

No és pas veritat que hagin aparcat la independència, ja tornen a estar actibats. ja fa dos dies que tornent a enviar les tonteries de sempre "que dolents que són els de fora i que macos som aquí" "si no fós per Espanya aquí no hi hauria el virus". Són molt canssats, Ufff!