Publicitat
Política · 3 de Juliol de 2022. 21:31h.

Independentisme a la baixa

La Princesa Elionor visita Figueres sense problemes

Independentisme a la baixa

La Princesa Elionor i la Infanta Sofia s'han reunit amb joves participants als programes de la Fundació Princesa de Girona han visitat el Museu Dalí, amb motiu de la cerimònia dels premis que se celebra demà.

Als voltants del museu les han rebut prop d'un centenar de persones amb banderes d'Espanya, que ha aclamat les noies entre crits de “guapes!” o “jo sóc espanyol”. També hi havia una pancarta on es podia llegir “el futur és Elionor”. Tant la Princesa com la seva germana s'han acostat a saludar la gent a la sortida del recinte.

També hi ha hagut una concentració antimonàrquica convocada per entitats com l'ANC, Òmnium i els comitès locals de CDR i el Consell per la República, però amb prou feines ha reunit una cinquantena de persones. Tot i això, aquests s'han queixat de l'actuació policial, i denuncien que els Mossos els han allunyat del museu.A l'acte hi han acudit la ministra d'Educació i Formació Professional, Pilar Alegría, i la delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay. També el vicealcalde de Figueres, Pere Casellas (PSC). No hi ha acudit la alcaldessa Agnès Lladó (ERC), que ha argumentat que “a mi no em representen”.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#23 David, Mataro, 05/07/2022 - 04:02

Princesa leonor.......5
Orcos lazis ..............0

#22 Albert, Blanes, 04/07/2022 - 18:04

Els catalans i catalanes tindrem una gran reina. Aquesta noieta pinta molt be.

#21 David, FOLGUEROLES, 04/07/2022 - 14:06

No, mientras exista ERC y JuntxCat, o como demonios se llame, habrás independentistas y por consiguiente seguirá habiendo independentismo, porque estos elementos viven de eso.

#20 Julián, Badalona, 04/07/2022 - 11:28

Sin ser yo monárquico, ni mucho menos pero ¿porque son tan feos la gente que va protestar contra la monarquia?. ¿Hacen un casting como "El señor de los anillos"?.

#19 Juan de Dios Heredia, Barcelona, 04/07/2022 - 11:19

Indiferencia absoluta a la visita de tan ilustre doncella, normalidad absoluta, tanto por parte de los lazis como de los ñordos. Quien no lo quiera ver alla él, la verdad duele a todos los talibanizados.