Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2021. 20:07h.

Independentisme a matadegolla

JxCat i PDECat es disputen ara les eleccions municipals

Independentisme a matadegolla

Chacón, quan era consellera de Torra, amb Meritxell Budó, durant una roda de premsa

JxCat i el PDECat han consumat la seva separació. Les formacions ja preparen les properes eleccions municipals, però ho fan per separat. Àngels Chacón, secretària general del PDECat, ha assegurat que el partit es "reformularà".

"L'objectiu és revalidar la confiança que els ciutadans ja han dipositat en vosaltres, i volem créixer, arribar a més llocs, i ho farem des del centre sobiranista", ha manifestat Chacón aquest dissabte des de la convenció municipalista del partit celebrada a Mollerussa.

La separació de les dues formacions va costar cara a Junts en les darreres eleccions autonòmiques. Junts va aconseguir 35.000 vots menys que ERC, amb la suma dels 77.000 vots que va aconseguir el PDECat, Laura Borràs podria haver acabat convertint-se en presidenta de la Generalitat.

Avui durant la celebració del primer Consell Nacional de Junts el secretari general del partit per Catalunya, Jordi Sànchez, també ha volgut fer una crida per les pròximes eleccions municipals. "Anem a totes a guanyar, serem el 2023 la primera formació municipalista de Catalunya", ha manifestat.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha aprofitat aquest dissabte per parlar sobre la seva participació en la taula de diàleg. "Jo vaig decidir no ser a la taula de diàleg. L'acord de govern explicita l'escepticisme, fundat en fet reals, que té Junts per Catalunya sobre aquest taula", ha dit a TVE.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 19/09/2021 - 12:34

Le comió la tostada dejándola sin la presidencia de la Generalitat. Fue un grano en el espacioso trasero amortajado por la gigante faldamantel, un grano persistente que no encuentra la manera de eliminar. Allí está, encarnado, encendido, rojo sangre, jugueton, fastidioso, problemático. Le molesta y mucho, es sensacional.

#6 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 19/09/2021 - 10:15

monumental engaño...
A ver quien le guste una de las dos formaciones u otras que les vote. Yo no.
Y creo que es más simpática Àngels que la Meritxell, pero para gustos colores, para colores sabores, para soluciones dolores....

#5 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 19/09/2021 - 10:13

La confianza en el PDECat yo creo que va a la baja.
Serán laminados por otras formaciones.
Para que votar copias si puedes votar el original.
Deberán buscar currele fuera de la política, a Chacón no le costará pero a otros un montón.
No hay tantos organismos para colocar a los caídos...
Y más pronto que tarde, el pueblo se dará cuenta del

#3 David, Mataro, 19/09/2021 - 07:20

La que esta liando el "presidente de europa" desde waterloo...

#2 Tur, BCN, 18/09/2021 - 23:57

lazinyordos contra lazinyordos