Publicitat
Política · 9 de Maig de 2018. 21:30h.

Independentisme a Nou Barris

Apareixen llaços grocs a la seu del districte

Independentisme a Nou Barris

Sala de plens del districte de Nou Barris (foto: @CUP9B)

La seu del districte de Nou Barris ha aparegut aquest dimecres amb llaços grocs i pancartes a favor de la “llibertat dels presos polítics”. Es tracta d’una acció impulsada pel CDR de Nou Barris i les agrupacions de l’ANC i Òmnium Cultural al districte de Barcelona, segons ha explicat la CUP al seu compte de twitter.

També han exhibit estelades i han col·locat un gran llaç groc al terra de la sala de la seu del districte, on aquest dijous s’ha celebrat el plenari. Aquest seguit d’accions han provocat les queixes del PSC, Ciutadans i el PPC que han demanat la retirada dels llaços i de les pancartes.

15512-3.jpg

“La llibertat d'expressió està molt bé i és desitjable però les institucions públiques han de representar a tothom i mantenir-se neutrals”, ha afirmat l’agrupació socialista de Nou Barris al seu compte de twitter.

Per la seva banda, el portaveu del PPC al districte, Javier Barreña, ha lamentat que “no és la primera vegada que es donen situacions similars”. “Sota cap pretext es pot permetre que un grup de joves vingui al ple per omplir-ho tot de llaços grocs i banderes independentistes”, ha considerat. Barreña ha reblat que “un cop més, per culpa d’uns pocs, hems perdut tos els demòcrates”.

El president del districte de Nou Barris, Santiago Alonso, que també és regidor de Ciutadans a l’Ajuntament, ha suspès el plenari temporalment per convocar la Junta de Portaveus que ha decidit reprendre el ple a porta tancada.

52167-2.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/05/2018 - 09:29

Els "processaires" volen intimidar els discrepants oferint una imatge de pensament únic, fent veure als espais públics una majoria que a les urnes mai no han aconseguit.
Pero la ressistencia ha despertat i no romandrà en silenci. La democràcia no es només una paraula que es pugui manipular.

#1 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 10/05/2018 - 00:43

Oi que hi ha un nan coix i un altre paio amb barretina ?

I que collons feia tota aquesta gent abans dels pruses ? On era ? On s´amagava ?

I el mes fotut de tot es que farem amb ells ara. Ja li han agafat el gust a sortit per la tele a totes hores i ara no hi haura manera de tornarlos a la gabia.