Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2018. 11:39h.

Independentistes acolliran a casa seva amics del procés

Amb l'objectiu d'"internacionalitzar el dret d’autodeterminació de Catalunya"

Independentistes acolliran a casa seva amics del procés

La iniciativa Foreign Friends of Catalonia vol "internacionalitzar la Diada" així com "internacionalitzar el dret d’autodeterminació de Catalunya". És per això que han decidit, de cara al proper 11 de setembre, acollir "personalitats de tot el món que donen suport a Catalunya".
 
La plataforma ciutadana Foreign Friends of Catalonia, sorgida el passat febrer, "té com a objectiu mantenir un fil de comunicació obert amb persones d’altres països que simpatitzen amb la causa del poble català, en defensa dels drets humans, en particular, pel dret d’autodeterminació de Catalunya".

"Del 8 a l’11 de setembre, els Foreign Friends que ho desitgin, podran gaudir de l’ambient de celebració i reivindicació propis de la Diada, així com de diverses activitats culturals i actes institucionals. Seran els nostres convidats i s’allotjaran en cases particulars de famílies catalanes que, voluntàriament, s’han ofert a acollir-los", expliquen.
 
"Es preveu que el nombre de Foreign Friends que hi assistiran serà de més de 150 personalitats, d’unes quinze nacionalitats, entre ells periodistes, polítics, activistes, juristes, professors, etc. de reconegut prestigi", afegeixen.

Les activitats previstes per aquests dies són una "conferència sobre la internacionalització de la situació de Catalunya, amb sis ponents provinents d’Estats Units, Itàlia, Quebec, França i Alemanya". També un "acte institucional amb la presència de personalitats polítiques més significatives de Catalunya".

De la mateixa manera, hi haurà una "marxa conjunta de tots els Foreign Friends i els seus acollidors en la Diada". També es celebrarà la "Diada Foreign Sopar Groc, en el qual participaran els Foreign Friends i els acollidors, per col·laborar amb la caixa de resistència". Finalment, s'han programat "diverses activitats culturals i lúdiques organitzades pels propis municipis dels acollidors".

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#32 Josep, Lleida, 18/07/2018 - 10:25

Hi faran cap tot els perroflautes del mon.

#31 Narnia, Narniano , 18/07/2018 - 09:50

También creo que lo publicitaron mal. Lo dirigieron a “amigos internacionales del proceso” y de esos hay más bien pocos. Yo lo dirigiría a gente sin dinero para las vacaciones que quiera vivir de gorra un mes en cataluña a cambio de soltar un par de subnormalidades x twitter

#30 Narnia, Narnia, 18/07/2018 - 09:46

Esto ya lo intentaron una vez. El resultado fue el mismo que el del proceso: un fracaso

#26 Alguien, BCN, 17/07/2018 - 15:40

Pero a refugiados no, esos lejos, pero luego no son nazis.

#25 Tabarnés puro, Barcino, 17/07/2018 - 14:55

Dentro de poco prometerán "fellatios" y "cunnilingus".. 'Tot per Catalunya! Amb il•lusió!'
Juasjuasjuas!!!!

#25.1 La Mare Superiora, Illa de Man, 17/07/2018 - 15:12

Miri que jo vaig estudiar llatí de joveneta,però aquestes paraules no em sonen gens.Què volen dir?

#25.2 Purria Separata, Mollerussa, 17/07/2018 - 15:23

Ya veo el eslogan: "Cigalas e higos por la Independencia!"
Jajajajaja!!!