Publicitat
Política · 11 de Juny de 2008. 16:00h.

Independentistes contra Ciutadans

Catalunya Acció compara dirigents del partit amb Franco o Primo de Rivera

Independentistes contra Ciutadans

Imatge del 'collage'

En els darrers dies s'ha difós un correu per Internet, firmat majoritàriament pel grup independentista Catalunya Acció, en el qual, i sota el títol "Els ciudadans de sempre tornen a l'atac", es comparen dirigents de Ciutadans amb dictadors. El correu, que fins i tot ha col·lapsat el mail del partit presidit per Albert Rivera, mostren un collage de fotos en les quals intercalen representants de Ciutadans amb Francisco Franco, José A. Primo de Rivera i José Millán Astray.

Des de la web de l'agrupació independentista (www.catalunyaaccio.org) realitzen una crida a participar d'aquesta acció per a, segons assenyalen: "Posar en evidència els plantejaments espanyolitzadors i contraris als interessos de la Nació Catalana del partit dels Ciudadanos, que pretén presentar al Parlament del Principat de Catalunya una proposta de resolució en defensa d'Air Berlín arrel de les crítiques que aquesta aerolínia ha rebut per dir que el castellà és tractat com una llengua estrangera a les Illes Balears".

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#54 PEPE, BARCELONA, 16/06/2008 - 08:38

JAJA.... 4 AMIGOS Y LLEGAN AL PARLAMENTO
NO HAY PEOR CIEGO QUE EL QUE NO QUIERE VER

#53 Manel, Barcelona, 13/06/2008 - 09:54

Paco PIl, la defensa de les llibertats i la igualdat son la base de la política de C's, per tant es impossible que no protestin contra els insults racistes.
Respecte el fet de que ser nazionalista sigui un insult, en aixó tu, jo i C's estem d'acord.

#52 peri, ferico, 13/06/2008 - 09:11

Ciudadanos puede hacerlo que quiera mas faltaria, que presente lo que quiera, dudo que consiga respaldo , son 4 amigos eso si i bajo mi punto de vista solo son unos demagogos sin ideal politico i sin verguenza pero libres de hacer i presentar lo que quie

#51 Paco Pil, Hojpitalé, 12/06/2008 - 23:32

Manel, que C's defensi la política empresarial, bé, però l'article de Hunold insulta el català i els seus parlants. Per què no protesten davant dels insults racistes? Doncs perquè són nazionanistes castellans. Encara no ho sabíeu? Que curtets...

#50 Kropotkin, Vic, 12/06/2008 - 23:16

¡Que paletos estos nazionanoides!