Publicitat
Política · 19 de Maig de 2021. 10:39h.

Independentistes radicals recelen de l'acord ERC-Junts

Solidaritat diu que és per "continuar fent autonomisme sine die"

Independentistes radicals recelen de l'acord ERC-Junts

Un acte de Solidaritat, en una imatge d'arxiu

Solidaritat, davant la proposta d'acord de Govern i legislatura entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya, manifesta el seu desacord amb el document “acord de Govern”. En aquest sentit, el considera “inconcret, mancat d'objectius clars i buit del contingut de com fer efectiva la república”. Solidaritat va presentar-se a les darreres eleccions amb JxCat.

“Considerem que la unitat per la unitat és una fal·làcia quan aquesta no té per objectiu clar i determinat fer la independència”, remarquen. Solidaritat manifesta el “total desacord” amb l'afirmació continguda al document segons el qual “compartim que només un referèndum d'autodeterminació acordat amb l'Estat espanyol pot substituir el mandat polític del referèndum de l'1 d'octubre de treballar per fer real la República catalana".

“L’afirmació d'un referèndum acordat ens semblava un debat superat i és totalment contrari al mandat de l'1 d'octubre”, afirmen. Solidaritat no donarà suport “a cap partit o coalició per continuar fent autonomisme ‘sine die’, amb arguments buits amb el pretext de la unitat, un nou referèndum o una mesa de diàleg que sabem que no porta enlloc”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 bejota, bcn, 20/05/2021 - 15:44

El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#16 Flanagan , Tabarnia City, 19/05/2021 - 22:05

Si esa colla de cumbayás son radicales jo soc monja.Míralos, asumiendo que van a ser españoles para siempre aunque intenten disimularlo.

#14 joan, manresa, 19/05/2021 - 17:09

tinu.)ya es decidirá com vol ser el Nou Estat..,menters menys bla..,bla..,bla..,i fer mes amics..,deixar estar els protagonismes..,aquets egos.,i maures una miqueta mes per els problemas reals de la gent...,en tenim un munt i sense respostes ni solucions..,no veiem encare per els carrers de pobles ,ciutats ni capitals un clam per La Republica

#13 joan, manresa, 19/05/2021 - 17:03

El Casal, obrint ya la seva paradeta.., des de Moro-L'andina..,( abans Minorisa..).Que no es axó companys..!! ¡¡ Que no es axó..!!..,la Republica no s'aconsegueix perqué una "familia" política i quatre escolanets la proclamen al vent...,primer aconseguir una Independencia...,i no de uns milers de personas..,no ..,de tot un poble...,i llavors

#13.1 recordad 6 y 7 de septiembre , Barcelona is not Cataluñistan , 19/05/2021 - 18:33

Y exactamente a qué totunpoble te refieres?

#12 Conxita de Riudecols , Riudecols, 19/05/2021 - 15:16

Sempre que s'apleguen els més radicals veig molta cana i cabells blancs, gent que callava quan vivia en Franco i que ara ocupen la seva trista vida en això i a sobre diuen que viuen oprimits.

#12.1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 19/05/2021 - 16:43

No saben vivir con iniciativa,deben estar sometidos a alguien para funcionar