Publicitat
Política · 22 de Juny de 2009. 19:46h.

Independentistes retreuen el manifest de l'espanyol a Tele 5

Es desmarquen "de tota possible vinculació" amb els fets violents a Terrassa

Independentistes retreuen el manifest de l'espanyol a Tele 5

Una imatge de la protesta independentista a Terrassa (foto: Endevant.org)

L'organització independentista Endavant, que va convocar una concentració a Terrassa aquest dissabte contra la retransmissió en una pantalla gegant de TV del partit Espanya-Sud-àfrica, acte organizat per Telecinco i l'Ajuntament, ha recordat en un comunicat que aquesta cadena va firmar el Manifiesto por la Lengua Común, en defensa de l'idioma espanyol. A més, Endavant es desmarca de l'incendi que es va produir al costat de la pantall gegant, i que va obligar a desallotjar la zona.

Segons el comunicat, "la concentració de rebuig a l'acte espanyolista organitzat per Telecinco (signant del Manifiesto por la Lengua común) i l'Ajuntament de Terrassa ha estat un èxit, tant de participació com per la difusió dels motius polítics quen ens havíen portat a convocar-la".

S'afegeix que "en tot moment la concentració ha transcorregut de forma pacífica i sense buscar cap mena de confrontació ni amb els assistents al partit ni amb la policia", i que "ens desmarquem de tota possible vinculació amb els fets ocorreguts, si aquests han estat provocats, que han ocasionat l'apagada de la pantalla gegant".

També es diu que la retransmissió del partit per la pantalla gegant suposava "una despesa pública de caire espanyolista i partidista que, lluny de servir per a promocionar la ciutat, n'ha projectat una imatge rància i provinciana".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 DELINCUENTES, BARNA, 13/08/2009 - 03:40

jajajaj los que se sienten aludidos por tipos de personas como BELEN ESTEBAN...dejan mucho que desear...jajaj penoso!.la verdad.Ah por cierto si poner en peligro la vida de personas humanas no es terrorismo que me lo expliquen!Algunos viven en elpasado

#22 Jaume, Sant Feliu de Codines ESPAÑA, 24/06/2009 - 12:57

Jordi de Sant Jordi però que dius ninot?6 milions de catalans volem la independència?Quants cubates has pres aquest matí?Ai la revetlla daquesta nit passada que tha passat factura noi jaja!La majoria catalans volem la selecció espanyola i està clar!

#21 Jordi de Sant Jordi, Xirivella, 24/06/2009 - 12:06

Jo encara espere que la Belen Estevan i TeleCinco mos demanen perdó per dir que hi havia 6 milions de burros que volem les seleccions catalanes....

#20 jaumet, bcn, 23/06/2009 - 13:49

Els assistents al partit haurien de demanar perdó als d'Endarrere, pobrets, doncs aquests només passaven per allà i es van veure obligats a cremar una pantalla. Però ells no ho volien fer eh!, que quedi clar.

#19 toni, Xàtiva, 23/06/2009 - 09:48

sfd: condemnar la violència, d'acord. Tu comença condemnant l'Exercit d'ocupació Espanyol i ens entendrem.
VISCA CATALUNYA LLIURE