Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2019. 16:27h.

Independentistes tallen la Diagonal

Contra un acte de la Fundació Princesa de Girona

Centenars d’independentistes tallen la sortida sud de la Diagonal, a l’altura del Palau de Congressos de Barcelona, en contra de la visita del Rei amb motiu de l’entrega dels premis Fundació Princesa de Girona. La protesta està convocada pels CDR, Arran, l’ANC i compte amb el suport dels partits polítics Junts per Catalunya, ERC i la CUP.

rei3.jpg

Els manifestants criden consignes “mori el Borbó”, “fora el Borbó”, “Catalunya no té rei” o “els Borbons als taurons”, exhibeixen estelades, banderes republicanes i fotografies de Felip VI cap per avall. A més, els concentrats reben els convidats als premis Fundació Princesa de Girona amb cassolades i escridassades.

Mentrestant, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional custodien la zona, conjuntament amb efectius de la Guàrdia Urbana. També s’ha establert un cordó de seguretat que delimita el perímetre de l'hotel Rey Juan Carlos i el Palau de Congressos.

Independentistes tallen la Diagonal per la visita del Rei

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#23 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/11/2019 - 00:14

Cortar, destrozar, quemar y arruinar es lo que hacen los separatas. Su República Puchitorrana es peor que una República Islámica o una República Comunista. Catalunya no progresará hasta que a los separatas se les impida hacer lo que quieren.

#22 Neferu, Barcelona, 04/11/2019 - 20:32

No entiendo que estos fascista no sean capaces de salir a la calla para condenar los robos del dinero público de la familia sacrosanta Pujol y, sin embargo salgan como jaurías de lobos contra Felipe que lo único que ha hecho es ser el representante del país, ser un rey parlamentario que no tiene ni voz ni voto en las políticas del Estado.

#21 Onofre de Dip, Barcelona, 04/11/2019 - 20:26

Lo de siempre, los de siempre.
Decir hastío infinito es decir poco.

#21.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/11/2019 - 22:56

Asco, sobre todo mucho asco por el inexistente carácter democrático de la piara indepe, por su intolerancia, su supremacismo y su deriva violenta.

#20 Visca el Rei i Visca la Princesa Leonor!, BcN, 04/11/2019 - 20:17

Encara queda algú amb dos dits de front que no pensi que ser republicà processista és una horterada? Com pot algú preferir la Rahola, la Terribas i la Ponsatí a les infantes? O el Jordi Pujol, el Puigdemont i el Junqueras al rei Felip? Expliqueu-me com es pot tenir taaaaan mal gust, perquè jo no ho entec.

#19 Visca el Rei i Visca la Princesa Leonor!, BcN, 04/11/2019 - 20:01

Quin sentit ètic i estètic poden tenir les personas que prefereixen el Junqueres, els xancletaires de la CUP, l'Otegi i la Rahola al nostre elegantíssim rei i una princesa tan dolça i bonica?