Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2019. 18:21h.

Indepes assetgen Josep Bou

Crits d'"escòria" contra l'alcaldable del PPC

Un grup d'independentistes que protestava contra la presència del Rei Felip VI a les proximitats del Palau de Congressos de Barcelona ha increpat i bloquejat l'accés al recinte a l'alcaldable popular a l'Ajuntament de Barcelona Josep Bou.

Els concentrats s'han encarat amb el dirigent popular a l'alçada de la facultat d'Enginyeria, impedint-li el pas fins al Palau de Congressos al crit d'"escòria", "puta Espanya", "feixista" i "provocador". Un policia de paisà s'ha emportat l'alcaldable per Barcelona i l'ha ajudat a accedir al Palau de Congressos per una altra entrada al recinte.

Més d'un miler de persones tallen a hores d'ara la sortida sud de la Diagonal, a l'altura del Palau de Congressos de Barcelona, en contra de la visita del Rei amb motiu de l'entrega dels premis Fundació Princesa de Girona. La protesta està convocada pels CDR, Arran, l'ANC i compta amb el suport dels partits polítics Junts per Catalunya, ERC i la CUP.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#39 Pontevedresa, Madrid, 06/11/2019 - 00:26

Mi solidaridad con el Director de e-noticies porque he visto en El Periódico.es porque he visto que los radicales separatistas lo han puesto en unos carteles en la calle como una diana donde arriba dice terroristes. Me parece terrible que una sociedad avanzada pueda caer tan bajo y haya quien no respete a los diferentes.

#38 un musclu, bcn, 05/11/2019 - 19:19

Al.lucinant el odi que destilen per una persona catalana que tan sols tambe es sen española i que mai ha tingut poder per fer res...
Aixó ho tindria que veure el tribunal belga per entendre qui es l actiu del pelomotxo

#37 Sergi Sergio, Barcelona, 05/11/2019 - 13:09

Tranquil Bou diuen que son bona gent, gent de pau, pacifistes, son tot pau i amor, quina colla de desgraciats i miserables.

#37.1 pepe, andorra, 05/11/2019 - 14:24

por eso nadie le va a votar, votar PP es tirar tu voto, igual q votar PSOE o ciudadanos, son mas de lo mismo, si estos ganan, los separatas ganan, pq los de ciudadanos, fuera de las elecciones, no han dicho ni hecho nada de nada, bueno, si, cobrar y largarse a Madrid para no tener q aguantar a los separatas.

#36 Temps enrera, Girona, 05/11/2019 - 12:25

Ja fa alguns anys enraronar amb algú del meu entorn sobre independentisme era un acte de canvi d'impressions on el respecte era sempre present. Entre la classe indepe actual és difícil trobar algú que entengui una posició diferent al pensament dominant entre molts catalans que als més de 60 anys han esdevingut sobtadament radicals enrabiats .

#35 pepe, andorra, 05/11/2019 - 11:58

q diferencia, esto lo hacen los cuatro infiltrados de la policía en falange y les caen cuatro años, pero lo hacen los separatistas y no pasa nada, se ve q los separatas son mas iguales q los demás.......Y ademas si te defiendes, igual q cuando ocupan un piso y les echas, la policia viene y te detiene a ti....La policia al servicio del totalitarismo