Publicitat
Política · 15 de Març de 2019. 07:56h.

Indepes consideren la declaració de Trapero una altra 'jugada mestra'

Rahola: "ha desmuntat del tot l'acusació de rebel·lió"

Indepes consideren la declaració de Trapero una altra 'jugada mestra'

Una part de l'independentisme ha aplaudit la declaració de l'exmajor dels Mossos, Josep Lluís Trapero al Suprem en considerar que ha estat molt beneficiosa pels postulats de les defenses dels dirigents independentistes presos. Les xarxes han agraït la intervenció de Trapero sota l'etiqueta #Traphero.

L'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha afirmat que amb la seva declaració ha estat "impecable desmuntant amb gran rigor el fictici relat de les acusacions" en una piulada. "Que sòlid el Major Trapero. Declaració impecable desmuntant amb gran rigor el fictici relat de les acusacions. Gran feina també de la lletrada Olga Tubau, excel·lent advocada i millor persona. Els teus amics n'estem molt orgullosos de ser-ho" ha escrit.

La periodista i col·laboradora de TV3, Pilar Rahola, ha considerat Trapero "un professional rigorós" i creu que "ha desmuntat del tot l'acusació de rebel·lió". També ha valorat el fet que hagi defensat el cos dels Mossos d'Esquadra a través d'una piulada.

"Opino que és un professional rigorós, que ha defensat el cos dels Mossos, que va intentar complir les ordres judicials i que ho va intentar sense destruir la convivència. I ha desmuntat del tot l'acusació de rebel·lió" ha escrit.

28074-cuevillas.jpg

El periodista Ernesto Ekaizer, en una entrevista a Rac1, ha valorat positivament la intervenció de l'exmajor davant el Tribunal i ha manifestat que "Trapero ha llançat una bomba i ha provocat un curtcircuit al tribunal". El periodista considera que el testimoni de Trapero tira per terra la versió de l'acusació, ja que "dibuixa una situació que trenca la caricatura de la Fiscalia i de Llarena, pels qui els Mossos eren la punta de llança de la rebel·lió i la sedició".

El periodista Oriol de Balenzó ha considerat que "el testimoni d'avui del Major Trapero ha estat excel·lent". "El testimoni d'avui del Major Trapero ja estat excel·lent. I l'al·legat final (a preguntes de Marina Roig) sobre el canvi de paradigma policial a Catalunya arran (entre altres) de l'11-M o vaga general de 2012 ha estat històric. Volem una policia del segle XXI i Trapero era això" ha escrit.

41177-piulada1.jpg

3001-piulada2.jpg

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#42 Tabarnés puro, Barcino, 16/03/2019 - 08:04

Además de tontos, analfabetos:
Trap Hero = Héroe Trampa
Jajajajaja!!!!

#41 Cajonacona, Barcelona, 16/03/2019 - 01:42

Di que si Rachola. Tergiversa sin tener ninguna nocion de derecho. Para la rebelion no hacen falta armas. Eso la agrava. Pero claro una yaya que cada vez que ve a un tio mas joven se pone toda perrangana, que va a decir. Y Trapero ademas te toca... La guitarra. Es vuestro bufon charnego. Una mascota...!! Quwe poca dignidaf

#40 A., Barcelona, 15/03/2019 - 20:25

Tan jugada mestra que l advocat de Junqueras ja es queixa que Llarena va enfonsar les defenses amb només 2 preguntes a Trapero. Cada día més dies històrics i més jugades mestres. I cada cop la independència més lluny.

#39 Es curios, Bcn, 15/03/2019 - 20:15

Es curios inclus el diari Ara ha cambiat l'article que tenía a la web aquest Mati on Deia que trapero donava peu al delicte de rebelio i ara mateix no el trobareu perqué segueixen la consigna de...trapero l'heroi

#38 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/03/2019 - 20:12

Sigeu comprensius i indulgents amb aquesta ja molt atrotinada dona

Sense ser un hobbit atresora el merit de ser l´unic biped de l´hemisferi nord exbidoctor i capaç d´escoltar veus inaudibles per la resta dels humans.

Reuneix requisits mes que sobrats per preservarla i omplir el buit deixat al Museu Darder pel malhaurat Negre de Banyoles