Política · 25 d'Octubre de 2019. 17:06h.

Indepes ja apunten a Palau

CDR i 'fatxes' catalans convoquen a Plaça Sant Jaume

Indepes ja apunten a Palau

Independentistes han convocat a través de les xarxes socials una manifestació aquest divendres a la tarda a Plaça Sant Jaume, davant el Palau de la Generalitat, sota el lema “assenyalem els culpables que ens obliguen a tornar-ho a fer”. La convocatòria s’ha fet a twitter amb el hashtag #ensveiemalPalau.

Paral·lelament a aquesta convocatòria, el Moviment Identitari Català (MIC) -una associació que defensa “una Catalunya catalana” on les “ajudes socials siguin pels catalans”- també ha fet una crida a concentrar-se davant el Palau de la Generalitat per l’actuació policial en els disturbis de la setmana. El MIC ha fet la convocatòria a twitter amb el hashtag “independència o mort”

“S’està torturant a comissaries i presons a independentistes catalans. Tot, amb el silenci còmplice i la col·laboració del Govern, ara us toca a vosaltres patir la nostra indignació. Nosaltres també convoquem #EnsVeiemAlPalau. Nosaltres no seurem a terra #IndependènciaOMort”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 no soy nadie, barcelona, 25/10/2019 - 20:05

Dejadlos, no alimentemos encabronamientos, son tan cobardes que espero que no pase nada. Por mucho que desearía que sintiesen el miedo que yo he sentido y visto en mi trabajo, sobre todo de gente mayor totalmente descolocada y reviviendo situaciones pretéritas que creían ya superadas. He visto llorar a gente inocente que no entiende nada.

#6 Cris, Barcelona , 25/10/2019 - 19:12

Otra vez,violentos independentistas de provincias en Barcelona para destrozarla y saquear.

#5 Vikander , Cornellá , 25/10/2019 - 19:06

Estoy por ir, si se ahostian entre ellos puede ser épico verlo en directo!

#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/10/2019 - 19:05

Rius ¿Por que diferencias entre CDR y fachas? Fachas lo son todos ellos, y sin comillas, en todo caso con mayúsculas.

#3 Un musclu, Bcn, 25/10/2019 - 18:31

Estan com un llum