Publicitat
Política · 21 de Juny de 2019. 14:26h.

Indepes passen comptes amb ERC

Després de trencar el pacte amb Dolors Sabater a Badalona

Indepes passen comptes amb ERC

Els CDR de Badalona van atacar ahir la seu d'ERC a la localitat com a protesta pel fet d'haver trencat el pacte amb els 'Comuns' que ha provocat que el PSC ostenti l'alcaldia. En una acció que han reivindicat a twitter, els CDR acusen als republicans de "col·laboracionistes", "botiflers", "traïdors" o "mentiders".

"Hola ERC, si voleu jugar al joc de les cadires i la pasta, nosaltres us hem de recordar que el camí cap a la República Catalana es farà amb unitat popular", han escrit a la xarxa.

ERC anunciava ahir que finalment tindrà grup propi a l'Ajuntament de Badalona, malgrat mantenir la "unitat estratègica i programàtica" amb els Comuns, amb qui es van presentar en coalició a les eleccions municipals. La coalició va obtenir set regidors, dels quals quatre eren de Guanyem i tres d'ERC.

Per la seva banda la formació de Guanyem Badalona en Comú, el partit de l'exalcaldessa Dolors Sabater, ha expressat que l'escissió d'ERC "no ha estat pactada" i que "no comparteixen la decisió".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/06/2019 - 19:26

Deixeulos sols, no els atabaleu.

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/06/2019 - 19:25

Holocausto canibal.

Aneu a per crispetes que avui convida el rumbos Ahilodejo.

#6 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/06/2019 - 18:03

El canibalismo indepefacha no ha hecho más que empezar.

#5 Cris, Barcelona , 21/06/2019 - 16:25

El independentismo está más dividido que nunca.

#4 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 21/06/2019 - 15:58

Como dijo uno de los principales intelectuales de la lepra amarilla: "Apreteu, i feu bé d'apretar!". A ver si con algo de suerte los fascioestelados acaban en plan la Noche de los Cuchillos Largos y no ahorran dinero y muchas horas de juicio a los demás.