Publicitat
Política · 28 de Març de 2019. 16:43h.

Indepes van perdre la por a la Guàrdia Civil

Encaputxats van fer pintades a casernes

Indepes van perdre la por a la Guàrdia Civil

L'agent G57387Z de la Guàrdia Civil i responsable de la caserna de Gandesa ha afirmat que el dia 24 de setembre de 2017 dos encaputxats van fer una pintada en la qual s'hi podia llegir "votarem" a la façana de l'edifici. L'agent, que ha declarat aquest dijous a la tarda al Suprem, ha relatat "actes d'assetjament" cap als agents en les diverses concentracions que es van anar produint entre el 24 de setembre fins al 8 de novembre de 2017.

"Es van fer pintades a la caserna. No es poden reconèixer però eren dues persones encaputxades, però no es va aconseguir la identificació. Van fer una pintada que posava: 'Votarem" ha explicat l'agent.

El responsable de la caserna de Gandesa també ha explicat que el dia 3 d'octubre de 2017 es van concentrar davant la caserna 300 manifestants amb "tot tipus de maquinària agrícola". "A la manifestació del 3 d'octubre hi havia 300 manifestants amb maquinària agrícola. Tractors amb pala, tanquetes, tot tipus de maquinària agrícola" ha dit.

"Unes 300 persones es van concentrar amb maquinària agrícola, aproximadament uns 15 tractors i tanquetes" ha explicat. L'agent també ha assegurat que la concentració es va fer davant de la caserna "però van envair la N-420" durant uns 20 o 25 minuts. L'agent ha manifestat que els van insultar amb crits d'"assassins, fills de puta i fora les forces d'ocupació".

L'agent ha explicat que "aquests successos es van repetir el 8 de novembre al voltant de les 17.45 hores, quan unes 120 persones es van manifestar cridant "llibertat" i "fora les forces d'ocupació".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat