Publicitat
Política · 28 de Juny de 2010. 21:49h.

Indiferència popular

Només càmeres de televisió a la Plaça Sant Jaume

Indiferència popular

Una imatge de la Plaça Sant Jaume després de saber-se la sentència del TC

La sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut ha estat rebuda amb indiferència, almenys cap persona s'ha manifestat a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, mentre el president del Govern, José Montilla, feia una primera declaració institucional per valorar-ne la retallada.

A les nou del vespre només hi havia a la plaça algunes televisions que aprofitaven per fer connexions en directe i l'habitual trànsit de persones per aquesta cèntrica via de la capital catalana.

Algunes persones passegen per davant de la porta del Palau de la Generalitat

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Terraxa, Terrassa, 29/06/2010 - 18:41

David, no vull desencantar-te, però el que demanes no existeix. El polític menteix per sistema. No pot evitar-ho. El que necessitem és algú que ens passi per l'adreçador, però no només a Catalunya, no, a tota Espanya.

#21 David, Barcelona, 29/06/2010 - 17:36

Però qui ens ha de conduir cap a la solució? els mateixos que ens han conduït fins aquí? Com voleu que esperem les paraules del Montilla per tirar cap endavant? Necessitem líders en els que poder creure!!

#20 Miquel, BCN, 29/06/2010 - 16:33

La resposta a Espanya: Abandonar la selecció espanyola al Mundial ( i marcar a la porteria espanyola), durant el partit, internacionalitzant el conflicte, davant les TV de tot el món **** Adéu Espanya, Volem Estat propi !

#19 yonosoytonto, Barcelona, 29/06/2010 - 11:29

Si gana esta noche la seleccion española de futbol ya veran como saldremos muchisimos catalanes a la calle con baderas roja y gualda

#18 JM Ruiz Pujol, Barcelona, 29/06/2010 - 11:21

La mayoria de ciudadanos de Catalunya no fuimos a votar este Estatut y los dineros publicos que despilfarraron con la escusa de la demanda social! Tripartito y CiU dimitan ya de una puñetera vez, tengan verguenza torera todos los sabiamos que no era consc