Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2017. 18:49h.

Indignació al PDECAT i ERC amb Colau

Acusen l'alcaldessa de "maltractar llocs simbòlics" amb "provocacions"

Indignació al PDECAT i ERC amb Colau

Petició d'Alfred Bosch a la bústia ciutadana

L'exposició formada per una desena de carretons de la compra plens de totxos al Fossar de les Moreres, que l'Ajuntament de Barcelona havia programat en el marc del festival Llum BCN per celebrar la festa major d'hivern, ha generat indignació entre els regidors del PEDECAT, d'Unió i d'ERC.

El regidor del PDECAT, Joaquim Forn, ha reclamat a través del seu compte de Twitter que "deixin en pau i deixin de maltractar llocs tan simbòlics com el Born i el Fossar de les Moreres" i ha recordat que el Fossar "és un memorial de la nostra història que mereix respecte i consideració. Sense ofenses".

Forn ha afegit que "estem davant d'un nou i greu error del Govern Colau que se suma als episodis dels urinaris i l'estàtua de Franco al Born" i ha remarcat que "els despropòsits a l'àrea de Memòria de l'Ajuntament s'acumulen". Per tot això, ha demanat que Ricard Vinyes, que n'és el responsable, "assumeix responsabilitats".

La presidenta de la federació de Barcelona del PDECAT, Mercè Homs, ha lamentat que "una vegada més, Colau demostra zero sensibilitats cap als símbols catalans". La regidora d'Unió, Sònia Recasens, per la seva banda, ha criticat els "errors acumula comissionat memòria històrica".

El líder d'ERC a l'Ajuntament, Alfred Bosch, ha compartit una captura d'imatge de la bústia ciutadana de l'Ajuntament on ha demanat "netejar" les "restes de mobles i trastos vells" del Fossar i ha detallat que es tractava de "diversos carretons de la compra abandonats en lloc històric i emblemàtic".

La regidora republicana Trini Capdevila ha dit que "em sembla una falta de respecte als patriotes catalans la performance que ha muntat l'Ajuntament al Fossar de les Moreres". "Prou provocacions", ha exigit.

El regidor d'Esquerra Jordi Coronas ha considera "vergonyós" que l'ICUB faci aquesta performance en un "espai de memòria". En aquest sentit, s'ha preguntat: "Aquesta performance la farien per exemple al Camp de la Bota? Oi que no?" i ha reclamat "una mica més de respecte". "Crear soroll quan no és necessari. Tot, menys gestionar com cal", ha sentenciat.

8 Comentaris

Publicitat
#10 Petersellers, Bcn, 13/02/2017 - 15:32

Que falta de tacto, que poca sensibilidad con los simbolos nacionalpatrioticos

#9 botifler1914, Sinitaca, 13/02/2017 - 10:31

Ellos que jamás han provocado ahora se lamentan... victimistas profesionales.

#7 Descregut, Barna-Sants, 12/02/2017 - 11:11

Senyors del PdeCat i d'ErC: i no valdria més sentir ràbia i indignació per l'estat de la societat catalana, amb retallades, misèries, atur, pobresa, pobresa energètica...? No, és clar! Preferiu els símbols a la gent de carn i ossos. Aneu a pastar!!

#6 Carlos Gomez, murenu de la serra, 12/02/2017 - 04:17

La demencia ceballuda va en augment i la primavera mai ha sigut la millor estacio de l´any pels pertorbats.

Quines ganes tinc de que fotin el camp d´una puta vegada al seu sanatori d´Itaca.

#5 Carlos Gomez, patries com la seva nomes hi ha una, 11/02/2017 - 22:56

Com li va la vida al nostre sinconeri catala, Alfred ?

Des que es va fer alliberador profesional del poble catala ja no deu patir perque el banc li embargui per impagament el seu atic triplex a Madrid oi ?