Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2018. 18:21h.

Indignació sobiranista

El PDECAT troba “indigne que Sánchez no hagi dit res del problema polític català”

Indignació sobiranista

David Bonvehí (foto: PDECAT)

El president del PDECAT, David Bonvehí, ha afirmat que “ens sembla indigne que Sánchez no hagi dit res del problema polític català en la seva conferència, quan és el principal problema polític d’Europa”. D’aquesta manera, el dirigent sobiranista ha retret el president del Govern espanyol que hagi proposat una reforma de la Constitució només per suprimir els aforaments.

“Ens ha decebut”, ha assegurat Bonvehí, qui ha afegit que els aforament és “un tema que no té ni el clam ni està a l’agenda política com sí que ho està el problema polític de Catalunya”. El president del PDECAT ha recordat que Sánchez és president “també pels vots independentistes, i no entenem com després de 100 dies encara no ha apuntat una solució pel problema polític català”. “Esperàvem alguna cosa més d’ell”, ha sentenciat Bonvehí.

Per la seva banda, la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha demanat al cap de l’Executiu central que aprofiti la inciativa per incloure el dret a l’autodeterminació a la Carta Magna. “Si la constitució espanyola es pot modificar d’urgència pels aforaments o pel dèficit 0, doncs que aprofitin i també inclogui el dret a l’autodeterminació”, ha afirmat en roda de premsa.

Vilalta ha fet una crida a la ciutadania a mantenir la “complicitat” amb les institucions catalanes per “plantar cara a la repressió defensant els drets i les llibertats i des de la democràcia per fer efectiva la República”.

Marta Vilalta (foto: ERC)

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 antifaz, Barcelona, 18/09/2018 - 14:01

¿El PDEcat todavía existe ? Pensaba que ahora ya era el "PUIGDECAT"

#19 catafracto, Barcelona, 18/09/2018 - 11:25

“Si la constitución española se puede modificar de urgencia por los aforos o por déficit 0, pues que aprovechen y también incluya el derecho a la autodeterminación”, dice Vilalta.
Mira guapa, una cosa es ser gilipollas y otra, como es tu caso, una gilipollas ignorante. Estudia los art. 2 y 168 CE antes de hablar.

#18 catafracto, Barcelona, 18/09/2018 - 11:22

Cataluña, el principal problema político de Europa? Claro, hombre, más que el Brexit, la inmigración descontrolada, el tema de Hungría, etc., etc., etc. Este chaval es gilipollas.
Es muy malo estar todo el día mirándose el ombligo.

#16 Pepón, Bcn, 18/09/2018 - 09:57

A cagar a la vía, ale.

#15 Yolanda, Girona, 17/09/2018 - 21:51

"Si la constitució espanyola es pot modificar d’urgència pels aforaments o pel dèficit 0, doncs que aprofitin i també inclogui el dret a l’autodeterminació”. Yo propongo incluir la pena de muerte para los políticos que se salten las leyes. A ver qué le parece a esta iluminada.

#15.1 Veciana, Barcelona, 17/09/2018 - 22:32

Qué barbaridad...la pena de muerte sólo existe en países atrasados y bárbaros,como Estados Unidos o Japón.