Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2011. 09:14h.

Indignats increpen Mas a Reus

El president de la Generalitat ha de sortir per la porta del darrera

Indignats increpen Mas a Reus

Mas, a Reus

Uns 200 indignats s'han concentrat a l'exterior de l'establiment on Artur Mas assistia a l'acte commemoratiu del 125è aniversari de la Cambra de Comerç de Reus i han cridat consignes en contra de les retallades, segons informa delcamp.cat. Alguns dels manifestants també duien cartells de protesta referents a la ciutat de Reus, en un, per exemple, es podia llegir: "Innova=màfia".

Durant l'acte el grup de manifestants ha escridassat Mas des de l'exterior i han colpejat una de les portes que donava accés al lloc on s'estava fent el sopar. Agents dels Mossos d'Esquadra han contingut els manifestants i han realitzat un cordó policial per tallar l'accés als carrers propers al recinte. Malgrat alguns moments de tensió entre agents antiavalots dels Mossos i els manifestants, la concentració s'ha desenvolupat sense més incidents.

Quan faltaven pocs minuts per dos quarts d'una de la matinada, enmig d'insults i retrets, per una porta del darrera, Mas ha abandonat el recinte.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 toni, tortosa, 17/12/2011 - 09:02

que son?, indignats o ben pagats?. sempre son els mateixos, el que es diuen d'esquerres, pero en realitat son mercenaris del P.S.C.

#8 cat51, cat, 17/12/2011 - 00:41

Tothom sap que Mas es l'unic responsable de la situació actual. El fet que els darrers anys el tripartit governés amb majoría a Generalitat, Diputacions i els principals ajuntaments només es una casualitat. La prova es que abans no hi havia indignats i els sindicats xuclaven mamella i callaven.

#7 PUBILLA, PLAYAS, 16/12/2011 - 19:44

Pido al Sr. Mas que se dé una vuelta por el Pabellón Ave Maria, por las salas y despachos y vea cuantos funcionarios quedan allí después de la matanza socialista. Quedan cuatro rodeados de personal temporal de mil y una empresas privadas, fundaciones, ongs y otros... Menos rollo y corta ya!!!!

#6 lo Sisco el Rutx, TERRASSA, 16/12/2011 - 13:59

Son una colla d'arreplegats, que sols es representen a ells mateixos i als qui ja no els hi fot cas ningú.

#5 Joan, Terrassa, 16/12/2011 - 12:45

També hauràs de deixar CAtalunya per la porta del darrera amb les teves polítiques de retallades per uns i baixades d'impostos pels teus amics...