Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2009. 11:51h.

Indirecta a Daniel Sirera

Nebrera retreu que "hi ha gent que no deixi" l'escó de diputat

Indirecta a Daniel Sirera

Sirera i Nebrera, en una imatge d'arxiu

Montserrat Nebrera no ha estalviat crítiques al president del grup parlamentari del PP, Daniel Sirera, durant la seva intervenció. Durant la seva roda de premsa ha afirmat que renuncia al seu escó "amb tristor", però que ho fa "per coherència".

Nebrera ha admès que, pels seus avantatges materials, costa molt abandonar l'escó de diputat. "Tothom sap què vol dir ser diputat", ha reconegut. "Entenc perfectament que hi ha gent no ho deixi", ha afegit en al·lusió a Sirera, perquè "és molt llaminer quedar-se".

Nebrera i Sirera van ser rivals durant el darrer congrés, però finalment només ella va aguantar el pols amb la direcció. Daniel Sirera, d'altra banda, va estar a l'ull de l'huracà la setmana passada quan va enviar un sms en el que afirmava que "este partido es una mierda".

La portaveu, Dolors Montserrat, en teoria per sota de Sirera, li va demanar fins i tot la dimissió, però finalment la direcció ho ha volgut deixar córrer atès que només falta un any per a les eleccions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 eric, Andorra La Bona, 19/10/2009 - 17:05

si ella és tan digna i tan fantàstica i el parlament tan inútil, tornarà els diners que ha guanyat sense fotre ni brot al parlament?

#1 Jordi, Vic, 19/10/2009 - 14:45

quina pena dan els periodistas d'aquest diari. La nebrera ho ha dit pel Ciumarrà Pepe Domingo, es l'unic que s'ha quedat amb l'escó despres de fugir del seu partit. El Cirera encara es al PP.

Documenteu-vos please.