Publicitat

"No poden tenir cabuda ni la violència ni la intolerància"

El rei Felip VI ha afirmat que a Catalunya "no poden tenir cabuda ni la violència ni la intolerància" durant el discurs que ha fet en la cerimònia d'entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a Barcelona.

El monarca, després de destacar que Catalunya va ser "inspiradora" pel "gran projecte democràtic" i de dir que representa els valors de "pluralitat", "solidaritat" i "esperit cívic", ha apuntat que la violència "no pot tenir cabuda". Felip VI també ha afirmat que "Catalunya ocupa un lloc molt important al cor de la princesa".

"Una Catalunya orgullosa, plural i integradora, constructiva i solidària. Una Catalunya en què l'esforç i la responsabilitat el respecte i l'esperit cívic van enriquir les arrels de la societat democràtica de la qual gaudim avui. Aquests valors representen la millor història de Catalunya. Una realitat en la qual no poden tenir cabuda ni la violència ni la intolerància ni el menyspreu als drets i les llibertats dels altres" ha afirmat durant el seu parlament.

El comentari del rei Felip VI es produeix després dels aldarulls que van tenir lloc fa tres setmanes en fer-se pública la sentència del Tribunal Suprem que condemnava els dirigents independentistes per sedició. Durant cinc dies, es van produir aldarulls a les quatre capitals catalanes, que van culminar amb greus incidents la jornada de vaga del 18-O, especialment a la ciutat de Barcelona.

Felip VI
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 botifler1914, Waterpus, 05/11/2019 - 10:23

No sé como nadie puede ser republicano viendo a Leonor y su padre.

#4 Ñordo de Tabarnia, Ciudagramos, 05/11/2019 - 07:25

Mateo Morral,siempre en el recuerdo

#4.1 a h, Baix Empordà , 05/11/2019 - 08:25

Mateo Morral falló, masacró a gente del pueblo, huyó como una rata y murió como tal. Si ese es su héroe, allá Ud.

#3 Albert, BCN, 04/11/2019 - 22:37

Una indirecta inteligente que no entenderan los nyordus purrianus tractorianus jujujus...

#2 De Madrid, Madrid, 04/11/2019 - 22:20

Impecable y transparente.

#1 Raurell, Barcelona, 04/11/2019 - 21:30

En este momento el gran líder de Catalunya es su Majestad el Rey Felipe VI.
O él o Torra y la CUP, haz comparaciones.