Publicitat
Política · 18 de Gener de 2014. 14:48h.

Indirecta a la CUP

Mas retreu que vagin "despistats" per la seva abstenció

Indirecta a la CUP

Fernández, amb Rigol, dijous passat (Foto: Job Vermeulen)

El líder de CiU, Artur Mas, ha aprofitat l'acte davant 2.000 quadres i dirigents de CDC per llançar una indirecta a la CUP després de la seva abstenció al ple de dijous. Mas, sense esmentar-los pel seu nom, els ha acusat d'anar "despistats". Al Palau de Congressos de Catalunya, on s'ha celebrat l'acte, s'ha entès tot.

El portaveu de la CUP, Quim Arrufat, va anunciar dimarts passat, en l'habitual roda de premsa setmanal, la seva abstenció malgrat que el cap de llista, David Fernández, havia signat la proposta de resolució el passat mes de desembre. Mas ha manifestat que, malgrat aquests tres vots, "ara hi ha majories que abans no hi eren".

El també president de la Generalitat ha subratllat que "estem fastiguejats" de nedar "contracorrent" perquè els catalans no governen "les estructures centrals de l'Estat" en al·lusió a al BOE o "al comandament de les forces armades".

Mas no ha volgut parlar de "brots verds", però confia en la recuperació econòmica abans del 2016 que permeti una reducció de l'atur. Fins i tot ha deixat entreveure que, en cas de millorar l'economia, els "servidors públics" tornarien a cobrar pagues extres. "No hi ha millor inversió de ara al futur que el que estem fent com a poble", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#16 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/01/2014 - 20:43

¿Despistados los amiguetes de CUP? ¡Qué va! Quieren la Independencia más que Mas, puesto que se proponen implantar en su Estat Propi de Països Catalans el Socialismo y el Feminismo, igual que Cuba y Corea del Norte. No ha sido una relaxing CUP, sino un: Bon CUP de falç! y Que tremoli l´enemic!

#14 Teresa, Sant Cugat del Vallès, 19/01/2014 - 12:06

Els raonaments que va exposar el Sr. Arrufat semblen coherents, però en aquest moment, la imatge de que no estem tots els independentistes units fa molt de mal i aixó jo no els hi perdonaré, o sigui, no els tornaré a votar.

#14.1 Joan, Sant Pol, 19/01/2014 - 14:56

Y dale con la burra al trigo, que perdeis el tiempo, no habrá independencia. El que no quiera estar en España que se largue de Cataluña. Cataluña es España, como el resto de regiones autonómicas.

#13 EDUARDO, Badalona, 19/01/2014 - 09:39

La abstención de los de la C.U.P es una muestra más, y ya van muchas, de su infantilismo político

#12 Andreu B., Sabadell, 18/01/2014 - 23:13

Desprès de 30 anys d'anar " despistas" i ajudant la governabilitat d'Espanya. que ara aquest unionista convers d'en Mas acusi a d'altres de despistats te certa gràcia.
Primer potser que demani perdó pels 30 anys de connivència amb l'enemic no?

#10 Ernest, Vilassar, 18/01/2014 - 19:18

Pues desde una posición nada independentista, les diré que los que han sido más coherentes en esta votación han sido estos de la CUP yi el alcalde de Lérida.