Publicitat

Pablo Iglesias: “A mi no em veureu abraçar-me amb Mas”

Indirecta a la CUP

Imatge de l'abraçada

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha enviat una indirecta al diputat de la CUP, David Fernández, durant l’acte a la Vall d’Hebron i ha afirmat que “us prometo que a mi no hem veureu donar-me una abraçada ni amb Rajoy ni amb Mas”.

Iglesias ha recordat d’aquesta manera l’abraçada entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i David Fernández el passat 9 de novembre amb motiu de la consulta.

El diputat de la CUP va justificar el gest i va explicar que “hi ha molts companys de files que no ho han vist clar, que fins i tot pensen que és un error. I, per a qui ho pensi, no he tingut mai cap problema a assumir les crítiques”.

“Les acato assembleàriament i els demano disculpes, perquè sóc un portaveu públic. Però no demanaré perdó pel fet de ser com sóc”, va sentenciar aleshores.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#10 jordi, ,, 22/12/2014 - 09:58

Uff... Realmente este tío tiene algo.
Tanta gente denunciando la corrupción del régimen del 3% durante tantos años sin que nadie parezca darse cuenta y el Pablo Iglesias con una sola frase, desmonta todo el engaño indepe.

#9 Toni, Organyà, 22/12/2014 - 00:36

El veurem abraçat amb grans demòcrates com Maduro, Castro, Ortega...

#8 guillermet, l'Ampolla, 21/12/2014 - 18:31

Ja ho vaig dir i ho repeteixo. Les Cup son una colleta d'adolescents immadurs. L'abraçada a Mas ne's un un exemple empíric. En política l'unic que podem fer és embolicar encara més lo palangre. Els falta un bon bull com a les cornes.

#7 OLi, ooliver@xtec.cat, 21/12/2014 - 17:51

Serà que aquest tal Iglesias no té sentiments? No fa abraçades desinteressades aquest senyoret? Ah! és veritat! vol fer veure que va d'un pal però.. ui, mala peça....no me'n fio gens.
De totes maneres, Bones festes! Una abraçada.

#6 PAco, BCN, 21/12/2014 - 17:42

Los de podemos saben bien donde rascar votos.....Primero a los perroflauta de la CUP ......El siguiente en caer será el orondo llorón que solo tiene ojitos (bueno un ojo) para su burgues mesias revolucionario de cobarta