Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2015. 09:56h.

Indirecta de Colau a TV3

La líder d'En Comú Podem es queixa del tracte de les televisions públiques

Indirecta de Colau a TV3

Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha destacat que En Comú Podem ha aconseguit guanyar les eleccions a Catalunya sense l’ajuda de TV3. “Sense cap punyeter poder fàctic a favor nostre, fins i tot amb televisions públiques en contra, hem guanyat a Catalunya”, ha manifestat durant el seu discurs a l’estació del Nord.

Colau ha iniciat el seu discurs: “Grandíssim orgull de tots vosaltres, de la gent de baix, de la gent visible, de les dones, de les immigrants, de les precàries, de les treballadores, de les aturades, de les treballadores de sanitat d'educació, de la gent minyonejada”.

“Orgull de Catalunya, que ha derrotat el bipartidisme i ha derrotat el recanvi del bipartidisme que volia ser Ciutadans”, ha reblat. Orgull de candidatura, orgull de candidat, que ha sabut donar la cara. Orgull d'apoderats, orgull de comissió logística i de comunicació, orgull de govern municipal, que hem millorat resultat de les municipals”, ha afegit.

Finalment, ha donat les “gràcies per demostrar que la gent de baix quan s'organitza, quan s'ho creu fa que l’impossible sigui possible”. “Gràcies de tot cor per fer possible aquest moment històric, és un orgull enorme”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 natalia alcacer, Cornellà de Llobregat, 23/12/2015 - 19:07

A lo mejor lo que le ha ayudado es estar delante de un banco con gente afectada por la hipoteca, y no estar sentada apoltronada en el sillón como están la malloría.

#9 Pilar pla, la Garriga, 22/12/2015 - 21:11

voste Sra Colau es una demagoga. No m'agrada el seu tarannà. Sort que no visc a Barcelona

#8 Silencios, Bcn, 21/12/2015 - 17:06

Desde anoche a los presentadores de TV3 se les ha congelado la sonrisa. La TV3 ha ido perdiendo paulatinamente la alegría desde el 27S y hoy están de luto, ellos que son tan dicharacheros con el proceso, hoy hay silencios de segundos entre comentario y comentario en las tertulias.

#7 RAFA, lleida, 21/12/2015 - 13:11

Acepto la mayoría de vuestros comentarios, pero la TV3 lleva meses de pena. por no decir de verguenza, y aun así no consiguen su objetivo.

#6 arm, figueres, 21/12/2015 - 12:36

qui ha guanyat les eleccions es la sexta, Ferreras , pastor, etc La seva manipulació a favor de podemos ha triunfat, va ser un greu error del pp no disoldre la sexta

#6.1 javier, barnatown, 21/12/2015 - 13:38

Sobretodo por la fusión ilegal, y encima les dan un nuevo canal de tdt, el pp más tonto y nace oveja.

Así les va.