Publicitat
Política · 8 de Juny de 2016. 10:36h.

Indirecta de Junqueras a la CUP

"Molts dels votants dels grups que impediran la tramitació comparteixen amb el Govern la bondat dels Pressupostos"

Indirecta de Junqueras a la CUP

Oriol Junqueras

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha defensat el projecte de Pressupostos al Parlament i ha assegurat que  que "molts dels votants" de la CUP veuen la "bondat" dels comptes presentats per la Generalitat, que no tiraran endavant després que la CUP anunciés ahir que  manté la seva esmena a la totalitat.

Junqueras ha iniciat la seva intervenció recordant que "probablement que els pressupostos no tiraran endavant perquè les esmenes a la totalitat ho impediran", però ha subratllat que "molts dels votants dels grups que impediran la tramitació comparteixen amb el Govern la bondat" dels comptes presentants.

El número dos del Govern ha advertit la CUP que prorrogar els Pressupostos "té conseqüències extremadament greus per la garantia dels serveis socials i el creixement de l'economia" i que qui pagarà les conseqüències que no s'aprovi seran "els usuaris dels serveis socials, no els membres del Parlament", ha apuntat.

Oriol Junqueras ha definit els Pressupostos presentats com una "proposta expansiva" i ha destacat que “són els primers pressupostos expansius des dels anys de la crisi més profunda”. També ha dit que estan confeccionats per "resoldre el patiment dels ciutadans" i assegurar "el creixement econòmic".

Finalment, ha lamentat que els més de 1.100 milions de despesa afegida -874 milions dels quals s'havien de destinar a polítiques socials- no es podran desplegar. "Els beneficiaris d’aquests pressupostos són els ciutadans que són l’origen d’aquests recursos", ha raonat. 

(Seguirà ampliació)

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 BEJOTA, bcn, 08/06/2016 - 18:36

Caixabank se blinda: planea abrir su primer centro de procesamiento de datos fuera de CataluñaEl banco presidido por Isidro Fainé ultima la apertura de su tercer CPD, en este caso en la provincia de Guadalajara. El motivo: diversificar riesgos, aunque la entidad" niega" cualquier vinculación polític

#21 cata.....queee????, montcada i reixac, 08/06/2016 - 14:32

Oriol,la CUP,siempre ha sido asi,no cimi la ERC,transformistas politicos,habeis firmado todos los recortes,estado con socialistas,convergentes,y firmado todo.

#20 Un musclu, Bcn, 08/06/2016 - 14:24

Cada dia mes aprop del 36

#19 BEJOTA, bcn, 08/06/2016 - 14:22

La marca de ropa McGregor traslada dos de sus sociedades a Madrid


La fuga de empresas volvieron a la carga la semana pasada. Doce compañías barcelonesas se han ido a Madrid en contraste con las dos madrileñas que han llegado

#18 Pablito 1, Barcelona, 08/06/2016 - 14:03

Ya empiezan a ser célebres las amenazas veladas de Junqueras, el faraón de Cataluña, donde dispone y manda a todas sus momias nacionalistas que arropadas con banderas antidemocráticas, secuestran la razón, el orden y la pluralidad catalana
Junqueras se debería mirar en el espejo. Le hace mucha falta