Publicitat
Política · 17 de Juny de 2014. 20:19h.

Indirecta de la CUP a ICV

Arrufat diu que “no ens dóna garanties” la seva inclusió al projecte d’Ada Colau per a governar Barcelona

Indirecta de la CUP a ICV

Arrufat, en una imatge d'arxiu

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha assegurat que la seva formació dubta de la inclusió d’ICV al projecte liderat per Ada Colau, que, de la mà de la plataforma Guanyem Barcelona, pretén presentar candidatura a l’alcaldia de Barcelona sumant forces amb diferents partits d’esquerres.

“Com a CUP no hem tingut cap conversa, gent individual sí. La CUP de Barcelona està esperant que es faci públic aquest manifest”, ha comentat abans de dir que “compartim en molta part l’anàlisi dels problemes i la necessitat d’irrompre a les institucions” fet per Guanyem Barcelona.

Tot i això, ha comentat que “ens costa més d’entendre com determinada gent que acompanya l’Ada Colau en aquesta iniciativa, gent que prové dels moviments socials, situen en el centre de la proposta la inclusió d’ICV”.

“Nosaltres venim dels ajuntaments, coneixem qui ha governat els ajuntaments els últims 10, 15 30 anys i com els ha fet funcionar i ens costa d’entendre la continuada col·locació enmig d’ICV”, ha argumentat.

“No ens dóna garanties que sigui la garantia de canvi radical social i polític per alterar les polítiques públiques que s’estan duent a terme fins ara. Estarem molt atents de com es desenvolupi tot”, ha explicat.

Per la seva banda, la portaveu d’ICV, Dolors Camats, ha replicat que “ens sembla una bona iniciativa i és evident que des de la gent de Barcelona hi estan parlant. És un projecte il·lusionant si tothom fa un pas”.

“És un moment que ens ha de fer entendre que respectant els programes polítics de cadascú hem de comptar amb tot el potencial de molta gent de plataformes socials”, ha manifestat. 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 -emilio, a, 17/06/2014 - 21:06

¿es el chandal de Hugo Chaez en paz dencanse?