Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2020. 12:24h.

Indirecta de Pere Aragonès a JxCat

"Menys retrets i més feina"

Indirecta de Pere Aragonès a JxCat

Pere Aragonès (Foto: ERC)

El vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès, ha reclamat aquest dissabte "menys retrets i més feina" a les forces independentistes pel que fa a la demanda d'un referèndum d'autodeterminació en la taula de diàleg amb l'Estat. "Ara no és l'hora dels retrets. Això no ajuda a avançar el país" ha assenyalat.

Aragonès també ha reclamat unitat a l'independentisme per la defensa de l'amnistia. "Podríem entrar en una espiral de retrets, però això no ajuda el país a avançar, no és el que vol la gent que cada dia defensa la independència mobilitzant-se" ha apuntat durant un discurs en el Consell Nacional d'ERC.

El vicepresident del Govern ha considerat que les eleccions són "una excel·lent oportunitat per fer-nos més forts a les urnes" i ha destacat que "totes les enquestes indiquen una cosa: que l'independentisme reforçarà la seva majoria". "Tot indica que malgrat la situació de dificultat, de presó exili i repressió present, intentant condicionar les nostres decisions, l'independentisme es reforçà a les urnes" ha dit. 

"Hem d'assumir el repte de les urnes en les properes setmanes com una gran oportunitat d'ampliar la majoria independentista. D'acumular forces per fer un referèndum i hem de ser capaços per aprofitar l'oportunitat i portar la força a la mesa de negociació amb l'Estat" ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 15/02/2020 - 13:03

Aragonés siempre ha sido un fanático del trabajo. No hay más que repasar su currículum.