Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2018. 09:45h.

Indirecta de Puigdemont a ERC

"Molts creuen que és impossible, molts altres treballen per impedir-ho i alguns tenen por de fer-ho realitat"

Indirecta de Puigdemont a ERC

Carles Puigdemont, amb Oriol Junqueras

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha publicat una imatge de la lluna plena al seu compte d'Instagram per llençar una indirecta a Esquerra l'endemà que Oriol Junqueras rebutgés la fórmula d'una presidència de la Generalitat des de Bèlgica perquè no la considerava "efectiva".

Puigdemont ha afirmat que "lluitem per assolir la fita més gran a què podem aspirar: la llibertat" i ha lamentat que "molts creuen que és impossible, molts altres treballen per impedir-ho i alguns tenen por de fer-ho realitat". Finalment, ha manifestat que "jo confio en vosaltres i amb l'esperit de lluita de moltes generacions que ens empeny..." "Ho aconseguirem!", ha assegurat.

instapuig.jpg

Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Carn de psiquiatric, Alladalt, 13/02/2018 - 14:37

Només li faltava que el fèssin rei del carnaval a Brusseles, allà on va trionfa aquest noi del serrell. Pero algú li haurà de dir que ell no és Kennedy ni Adenauer, ni Krutsxef, en tot cas la Monyos de les rambles de Barcelona dels anys 50.

#8 CATA...QUEEEE, Montcada i Reixac, 13/02/2018 - 13:45

ERC no ha digerido que un impreentable fugao les pasára en escaños,despues de haberle hecho todo el trabajo sucio en el tema de la DUI...ajo...agua...y resina.

#7 Albert nomas, Tabarnia, 13/02/2018 - 11:58

En Tabarnia hace tiempo que hemos desconectado de las reyertas de los separatas. Nos importan un rábano. Constituiremos la nueva Comunidad Autónoma, razones históricas, territoriales, lingüísticas y culturales nos amparan. Votaremos porque se trata de democracia. La escisión será buena para Tractoria que podrán fijar su capital en Berga.

#6 M, Sabadell, 13/02/2018 - 11:53

Aunque lo crea imposible, aunque trabaje para impedirlo, y aunque este muerto de miedo, nada va a impedir que se pase una buena temporada haciendo compañía a su estimado vicepresidente.

#5 Veciana, Barcelona, 13/02/2018 - 11:43

I n´hi ha que viuen a Bèlgica menjant musclos i d´altres que viuen a Estremera menjant menjar flatulent.Quina cara que té aquest paio.