Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2022. 14:59h.

Indirecta d'ERC a Junts

Demana aprovar Pressupostos per "millorar" les audiències de TV3

Indirecta d'ERC a Junts

La diputada d'ERC, Raquel Sans,ha aprofitat la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per demanar a Junts per Catalunya i a la resta de grups parlamentaris amb qui el Govern negocia els Pressupostos que "donin suport" als comptes.

Sans ha fet referència als Pressupostos i "la necessitat de disposar-ne" d'uns nous comptes per "poder llançar nous productes com els que estem veient" a TV3. La portaveu d'ERC a la comissió ha dit que "venim de molt de temps d'infrafinançament, segurament tot no es pot fer de cop, però sí que hi ha aquesta necessitat de revertir aquesta situació d'infrafinançaments dels darrers anys".

Finalment, Raquel Sans ha instat els grups parlamentaris que "aposten pels mitjans públics del país" a que "donin suport als Pressupostos" de la Generalitat perquè "segur, segur; ajudaran a millorar les audiències".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marc de Vich, Vich, 25/11/2022 - 18:39

Crear continguts?, diu, però per això s'ha de tenir enginy, cosa que en el en lazisme no existeix, i a les proves em remeto, fora de l'enganyifa del control de les plataformes, els seus canals són els menys vist i escoltats, vaja manera de llençar els calers. Ni els nazis van tenir tants anys col·locada a gent per no fer res i ser fidels al règi

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 25/11/2022 - 16:46

Antonio les ha regalado a ellos media España y parte de la Luna para que le aprobaran los presupuestos ¿Qué les ofrecen ustedes a Junts? ¿mejorar las audiencias de TV3?¿A ese grupito que lo ha tenido todo le ofrecen eso? ¿Eso es todo? Son unos canelos.

#1 Pepe, Barcelona, 25/11/2022 - 16:19

Dice que TV3 está infrafinanciada? Demencial.

Y desde cuándo se crea una tele pública para que tenga más audiencia que las privadas? El objetivo del sector público es hacer la puñeta al sector privado?

Entiendo que la tele pública solo debería estar para dar contenidos que son de interés general pero que la privada no da por no ser rentab