Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2014. 23:08h.

Indirecta sobre la llista unitària

Mas: “Quan anem junts, avancem més i avancem millor"

Indirecta sobre la llista unitària

Mas durant la compareixença, acompanyat de Joana Ortega. Foto: Ruben Moreno

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha comparegut aquesta nit al Centre Internacional de Premsa ubicat a la Fira de Barcelona per valorar el procés participatiu del 9N que ha qualificat com un “èxit total” pel nivell de participació “molt alt”.

Mas ha aprofitat els resultats de participació per enviar un missatge indirecte a favor de la llista única en unes possibles eleccions avançades de caràcter plebisictari, davant la negativa dels partits proconsulta de presentar-se conjuntament amb CiU.

“Hi ha hagut una simbiosi perfecte entre institucions públiques, entitats, teixits socials i persones. Quan anem junts, avancem més i avancem  millor”, ha assenyalat.

En aquest sentit, el president català ha afirmat que “aquest cop ens hem mirat el mirall i ens hem agradat”, recordant unes paraules -tot i que en sentit contrari- de l’expresident Jordi Pujol que davant el final del procés del Nou Estatut va dir que “no ens hem agradat”.

També ha enviat un missatge al Govern espanyol lamentant que “les primeres reaccions a Madrid hagin sigut de molta miopia política, molta indiferència, quan no intolerància”, ha sentenciat.

A l’inici de la seva intervenció ha enviat diversos missatges d’agraïment als més de voluntaris del 9N, apuntant que “sense ells no ens n’hauríem pogut sortir”, això com als ajuntaments i corporacions locals perquè “ens han ajudat que les coses sortissin bé”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 ALVAR TriBorn CATAtonic, Bcn Españolaza, 10/11/2014 - 13:08

En definitiva:
Convocados 6.300.000
Participantes 2.050.000
Independencia 1.650.000
Un 31 o 32 % de participación, que no será Si - Si al 100%, empieza a poner las cosas en su sitio
Así son las cosas y así nos las han contado.

#9NFRAU

#7 Neferu, Barcelona, 10/11/2014 - 10:40

Exactament. Juntos con España que es el país de TODA la piel de toro, avanzamos mejor y nos hacemos fuertes. Aplíquese el cuento.

#6 Anònim, Barcelona, 10/11/2014 - 03:41

Per si hi ha dubtes sobre l'autenticitat de les votacions, vaig intentar votar a bcn amb el carnet de conduir i no em van deixar. Per molt independentistes que fóssim. Vaig haver d'anar al poble de ma mare on m'havia deixat el dni i tornar a bcn per votar definitivament.

#6.1 joan, sabadell, 10/11/2014 - 07:35

Llavors no hi ha cap dubte.

#5 Mas Unionista, Juntos mejor, 10/11/2014 - 02:35

"Cuando vamos juntos, avanzamos más y avanzamos mejor?. Sabias palabras.

#4 DaniD, Barcelona (UNA GRAN I LLIURE), 10/11/2014 - 00:36

Gràcies a Junqueras, Fernàndez, Herrera, Duran... Mas s'ha guanyat un bany de masses (no sé si ja passarà a la història com volia) i ara torna l'heroi nacional que alliberarà el poble oprimit per monstres i dimonis que roben i parlen llengües colonitzadores.

ESTO ES UNA PESADILLA DE MAL DESPERTAR.