Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2020. 13:17h.

Infermeres demanen a Torra el cessament de Vergés

Envien una carta on critiquen la "inadmissible" gestió de la consellera

Infermeres demanen a Torra el cessament de Vergés

El sindicat Infermeres de Catalunya ha demanat per carta al president de la Generalitat, Quim Torra, la dimissió de la consellera de Salut, Alba Vergés per considerar "inadmissible" la seva gestió de la pandèmia. També han demanat la dimissió de la secretària general de Salut, Laura Pelay.

Les infermeres acusen Vergès de "no deixar-se assessorar pels professionals que coneixen la salut pública catalana i la realitat viscuda prèviament".

"Creiem que les decisions preses per aquesta Conselleria interfereixen en la qualitat de les cures i la bona atenció que la ciutadania es mereix per part de la sanitat publica d'aquest país", assenyalen.

"No podem permetre que es prenguin decisions que afecten tan directament a les persones des de despatxos i sense conèixer la realitat de la nostra sanitat", afegeix el sindicat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Ojotuerto, Calafell.tab, 28/07/2020 - 22:26

E noticies.cat, lo ha vuelto a hacer, grandes, felicidades. Gran foto la que ilustra este artículo, gran comparecencia tuvo que se está del Torra y la Vergés.... Gran foto repito. Una imagen vale más que mil palabras . Los méritos de unas y las tentaciones de otros .... Es como el Sol no se mira directamente..... Grande e noticies !!!!!!

#9 Miquel, Cubelles, 28/07/2020 - 16:54

Un Govern nacionalista i populista es la ruina de Catalunya. Torra no serveix per gobernar un poble de cinc cents habitants

#7 Anónimo, Bcn , 28/07/2020 - 16:15

Están siendo muy comunes las avalanchas indepres en éste diario digital, cuanto me alegro que Rius fomente la lectura periodística en detrimento de la ficción indepre. Siga así Sr. Rius, está abriendo ojos!!! Ahora inflarme a negativos, huaaaahaaaahhaa

#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 28/07/2020 - 15:01

"Infermeres demanen a Torra el cessament de Vergés..."

Vamos que a estos inútiles les crecen los enanos... ¿Y la carta de la asociación de camelleros de Marrakech solicitando el envío urgente de El Homrani...? que no le van a reservar el puesto para siempre... ay, ay, que le veo recogiendo bosta de camello...

#4 JORDI MARTINEZ LOPEZ, L'H, CAT, 28/07/2020 - 14:46

CAL DESPEDIR INMEDIATAMENT SENSE INDEMNITZACIÓ A TOTES AQUESTES BOTIFLERES ESPANYOLISTES!

VOLEM UNA LLISTA COMPLETA JA !

ESPERO QUE ELS MOSSOS ES POSIN MANS A LA FEINA RÀPIDAMENT i INVESTIGUIN QUI SÓN !

#4.1 jvcs, barcelona, 28/07/2020 - 17:02

Si bebes no conduzcas jordi , que ya sabe lo que le pasa con la rahola le empotrara en lledoners !

#4.2 Jorgitopiruli, Barcelona, 30/07/2020 - 09:02

Molt botifleres aquestes infermeres, Jordi, molt... https://www.infermeresdecatalu nya.cat/