Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2018. 15:41h.

Ingrés immediat a presó de Millet i Montull

Gemma Montull haurà de comparèixer davant la Justícia un cop al mes

Ingrés immediat a presó de Millet i Montull

L'Audiència de Barcelona ha ordenat l'ingrés immediat a presó de Fèlix Millet i Jordi Montull, tal com havia demanat la fiscalia tres setmanes després de la condemna per l'espoli del Palau de la Música.

Hores abans, el fiscal havia demanat l'ingrés a presó provisional sense fiança per a  Fèlix Millet i Jordi Montull. Pel que a a Gemma Montull, l'Audiència ha decidit que se li retiri el passaport, li prohibeix sortir del país i ordena que comparegui davant la Justícia un cop al mes.

Encara falta que es conegui la decisió sobre l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, per a qui la fiscalia ha demanat que comparegui cada 10 dies davant la jutge i la retirada del passaport. Són mesures que ha sol·licitat la fiscalia tenint en compte les elevades penes imposades. La Fundació Palau de la Música s'adhereix a la petició de la Fiscalia mentre que el Consorci del Palau ni si oposa ni s'hi adhereix.

La sentència del cas Palau es va divulgar a mitjans de gener i va establir una pena a l'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet de 9 anys i vuit mesos de presó. Per a Jordi Montull, de set anys i mig i, per a la seva filla Gemma, de 4 anys i mig de presó.

En el cas de l'extresorer de Convergència, Daniel Osàcar, la sentència va ser de quatre anys i cinc mesos. El tribunal considera provat que l'espoli del Palau va ser de 23 milions d'euros, i que CDC va cobrar comissions de Ferrovial per finançar-se il·legalment.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 ARm, figueres, 05/02/2018 - 18:29

suposo que la gent independentista creara un llaç tambe per demanar la seva llibertat

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/02/2018 - 16:56

Más presos políticos como los de Estremera. Suerte del lazo amarillo.

#2 ARm, figueres, 05/02/2018 - 16:10

per aixo hi ha tanta pressa a abolir el 155 ,una vegada hi hagui el nou govern , amb un mes els hi donaran el 3r grau, al temps

#1 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 05/02/2018 - 16:10

I vinga a acumular gent al santoral de presos politics. Aixo ja es com el rascar.

A aquest pas no quedara ningu decent pel carrer